banner198

Yer Altı Tuz Şehri Öönünde Drift rüzgârı esti

Çankırı Belediyesi Yer Altı Tuz Şehri, Driftpistine dönüştü.

Yer Altı Tuz Şehri Öönünde Drift rüzgârı esti
banner145

Yer Altı Tuz Şehri Öönünde Drift rüzgârı esti

Çankırı Belediyesi Yer Altı Tuz Şehri, Driftpistine dönüştü.  Çankırı Belediyesi ve SumutomoRubber AKO Lastik Fabrikası iş birliği ile TUZFEST’23 etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilenDrift şovunu çok sayıda vatandaş izledi. Etkinliğe Türkiye’nin en aktif Drift Pilotu Abbas Çimen ile Örge Pamukçu’nun performansları damga vurdu. Çankırı Belediyesi, vatandaşların etkinliklere katılımı için alana ücretsiz otobüs seferleri düzenledi.

Yer Altı Tuz Şehri, Yöresel Yemek Yarışması ile galerilerinde vatandaşları ağırlarken mağaradan çıkış yapan drift araçları, Mağaranın önüne kurulan pistte yerlerini aldı. Türkiye’nin en aktif drift takımı ile piste ilk olarak Subaru BR 29 numaralı araçta Drift Pilotu Abbas Çimen beraberinde Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Toyota GT 86 numaralı araçta Drift Pilotu Örge Pamukçu beraberinde ise Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen çıktı. Drift heyecanına ortak olan Taşolarve Esen, ünlü pilotlar ile birlikte drift attıktan sonra halkı selamladı.

Varillere sıfır noktasında dönüş yapan drift pilotları, vatandaşlardan büyük alkış aldı. Hız tutkunu vatandaşlar ile etkinlik sonrasında ünlü pilotlar ile fotoğraf çektirdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2023, 23:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER