banner198

Ankara Lazer Epilasyon Tedavisi

Lazer epilasyon uygulamasında seans aralıkları kişinin kıl ve cilt yapısı ile uygulanacak bölgeye göre belirlenir.

Ankara Lazer Epilasyon Tedavisi
banner145

Lazer epilasyon işlemleri birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Lazer epilasyon cilt altı, cilt yüzeyi ve ter bezlerine zarar vermez. Uygulanmak istenen Ankara lazer epilasyon cilt yapısına, rengine, hassasiyetine bakılarak yapılır. Uygulanacak bölge ve işlem yapılacak cihaz doğru şekilde belirlenmelidir. 12 yaş sonrasında herkese güvenli bir şekilde lazer epilasyon işlemlerinden yararlanabilir.

Özellikle yüz bölgesine uygulanan tüm lazer işlemlerinde maksimum fayda elde edebilmek için dikkatli davranmak gerekir. Düzenli yapılacak lazer epilasyon işlemi, kalın olan kılların incelmesini sağlar.

Lazer epilasyonda kullanılacak ışının dalga boyu, koyu renk tüylerde daha etkilidir. Merkez tarafından kişiye uygulanan seansa göre lazer epilasyon fiyatları belirlenir. Kılların kalınlığı ve yoğunluğu nedeniyle seans üzerinden fiyat verilir.

Lazer Epilasyon Tedavisi

Lazer epilasyon uygulamasında seans aralıkları kişinin kıl ve cilt yapısı ile uygulanacak bölgeye göre belirlenir. Ortalama 5-6 seans sonunda tüy ve kıllardan kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Zamanla seans aralıklarının arası uzun tutulabilir. Lazer, normal ışık gibi tüm renklerin karışımından ortaya çıkar. Günümüzde Ankara lazer epilasyon sayesinde sizde kılsız bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Dalga boyu ve gücüne göre farklı tedavi amacıyla da bu teknoloji kullanılabilir.

Son jenerasyon lazerlerin gücü diğerlerine göre daha etkilidir. Yeni nesil lazerlerdeki mod değişiklikler sayesinde çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Yapılacak seans türüne göre merkez size özel bir lazer epilasyon fiyatları sunabilir. Uygulamayı paket olarak satın alarak daha uygun fiyatlı bir hizmetten yararlanabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyonun mutlaka bu konuda deneyimli uzmanlar tarafından yapılması gerekir. Lazer epilasyon fiyatları da işleme göre belirlenir. Lazer epilasyon, istenmeyen tüy ve kıllardan lazer ışınları kullanılarak kalıcı bir şekilde kurtulmanızı sağlar. Uzman kişi tarafından yapılan Ankara lazer epilasyon vücudun birçok noktasına uygulanabilir. Lazer epilasyon ile kıl kökleri ortadan kaldırılır.

İşlem sırasında kişiye koruyucu gözlük takılır ve lazer cihazı çalıştırılır. Lazer cihazıyla derideki bölgeler tekli atışlar yapılır. Cihazdan yansıtılan lazer kıl köklerine iletilir ve kıllar yok edilir. Böylelikle lazer epilasyon Ankara acısız ve yan etkisiz bir şekilde tamamlanır. Operasyon sonrasında ortaya çıkan kızarıklıklar ise kısa sürede iyileşir.

Lazer Epilasyon Ne Kadar Sürer?

Türkiye’de başarılı şekilde uygulanan lazer epilasyon teknolojisinin en önemli avantajlarından bir tanesi son derece sağlıklı ve kalıcı olmasıdır. Diğer epilasyon türlerine göre fazla tekrar edilmesine gerek yoktur. Lazer epilasyon uygulama yapılacak bölgenin büyüklüğüne göre değişebilir. Başvuranın durumuna göre lazer epilasyon Ankara uygulaması yaklaşık bir saatte tamamlanır. Lazer teknolojisi sayesinde istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulursunuz.

Lazer Epilasyon Sonrası Kıllar Ne Zaman Dökülür?

Lazer epilasyon uygulamasından yararlanırken vücuttaki tüyleri yok edebilirsiniz. Lazer epilasyon ile bu bölgede tekrar kıl oluşmamasını engelleyebilirsiniz. Uygulama sonrasında 15-21 gün aralığında işlem bölgesindeki kıllarda dökülme görülecektir. Size uygulanacak lazer epilasyon Ankara işlemleri sonrasında kıl kökleri dökülecektir. Lazer epilasyon, kıl köklerine etki ettiğinden cilde zarar vermez.

Lazer Epilasyon Sonrası Banyo Ne Zaman Yapılabilir?

Lazer epilasyon uygulaması yapılırken dört adet lazer türü yer almaktadır. Epilasyon işleminin en iyi sonucu vermesi için işlem öncesinde kişiye en uygun lazer tipini seçmek gerekir. Merkez hangi lazer yönteminin seçileceğine kişinin vücudundaki tüy yapısına göre karar verir.

Dalga boyu lazerin de

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER