banner198

Antalya Nakliyat Firması

Güvenle hizmet alabileceğiniz Antalya nakliyat firması arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Antalya Nakliyat Firması
banner145

Antalya Nakliyat Firması

Güvenle hizmet alabileceğiniz Antalya nakliyat firması arıyorsanız doğru yerdesiniz. Eşyaların özelliği, başarılı bir şekilde eşya paketleme işlemi için önemlidir. Eşyaların yapısal özelliklerine uygun köpüklü kutu, balonlu naylon, karton kutu ve sağlam koli bantları şirketimiz tarafından tedarik edilmektedir. Paketleme malzemesinin kalitesi bu kategoride oldukça önem arz eden bir konudur. Kaliteli malzemenin yanı sıra paketlemeyi yapacak olan kişinin tecrübesi de önemlidir. Evden eve nakliye paketleme elemanları dikkatli bir şekilde eşya yapısına uygun bir şekilde paketleme işlemini gerçekleştirmektedir.

Antalya Nakliyat Firması

Antalyatasimacilik.com, Antalya nakliyat firması olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Marangozluk hizmeti de bu kategoride önemli bir konudur ve marangozlarımız dolap ve mobilyaları dikkatli bir şekilde parçalara ayırır ve özel balonlu naylonlara sarar. Bu şekilde taşıma işlemi sorunsuz bir şekilde gerçekleşir ve marangoz ekibimiz sayesinde dolap kurma gibi sorunlar çözüme kavuşur.

Evden Eve Taşımacılık Teslimat Aşaması

Pratik yöntemlerle eşyaların hızlı bir şekilde yüklenmesi için özel yöntemlerle paketleme konusu önemlidir. Yüklemede eşyanın ağırlığı ve sağlamlığı önemlidir. Yani eşya dayanıklı ve sert ise alt kısma, hassas ve kırılgan ise bu durumda üst kısımlara yerleştirilir. En üst kısma ise avize, elektronik eşya ve porselen türü eşyaların kutuları yerleştirilerek güvenli evden eve taşımacılık işlemi yapılır.

Yükleme sonrasında ise sözleşme metninde yer alan teslimat tarihinde eşyalar yeni adrese teslim edilir. Eşyaların teslimatında da asansörlü araç kullanılır ve güvenli bir şekilde evden eve nakliyat işlemi sonlandırılır. Eşya taşıma işlemlerinde hava durumu önemlidir. Ayrıca yol çalışmaları ve trafik durumu da teslimatı olumsuz etkiler. Bu nedenle her zaman için hava/yol durumu takip edilir. Firma ayrıca Alanya evden eve nakliyat gibi şehir içi nakliye hizmetleri de vermektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER