İnkjet Yazıcılar – Egen.com.tr

Yepyeni yazıcı modelleri inceleyebilirsiniz. Bunlar arasında inkjet yazıcılar birinci sırada yer almaktadır. Bu yazıcı modelleri eski yazıcı modellerinden çok daha farklı ve üst modelleridir.

Bu nedenle söz konusu modern yazıcı modelleri bugün pek çok özel sektör firmaları, kamu kurumları tarafından tercih edilmektedir. İnkjet yazıcı modelleri hem sade hem de renkli olmak üzere toplamda 2 farklı türleri mevcuttur. Bu nedenle ihtiyacınız olan yazıcı modelini hemen satın alabilirsiniz.

Zebra Barkot Yazıcılar Nedir?

Yeni ve modern yazıcılar arasında zebra barkot yazıcı modelleri de ön planda yer almaktadır. Bu modellerin en büyük özelliği zebra barkot tarzında yazıcılar olmasıdır. Yani bu yazıcılar üzerinden barkodlu etiket modellerini dakikalar içerisinde yazdırabilir ve bu etiketlerin çıktısını anında alabilirsiniz.

Zebra barkot yazıcıları profesyonel olan yazıcı modelleridir. Bu cihazlar bugün dünya genelinden yoğun olarak tercih edilmektedir. Pek çok farklı firmalar eski modelli yazıcılar yerine zebra barkodlu yazıcıları tercih etmektedir.

Zebra Barkod Yazıcı Modellerinin Özellikleri Nelerdir?

Diğer yazıcı modelinde olduğu gibi zebra barkod yazıcı modellerinin de pek çok özellikleri bulunmaktadır. Bu cihazlar da farklı renk tonlarından yazılar yazabilir ve hazırlanan etiketlerin çıktılarını siz değerli kullanıcılara sunabilmektedir. Zebra barkod yazıcıların en üstün vasıfları arasında ise satış fiyatlarının her bütçeye uygun olmasıdır. Bu sayede bu yazıcılarda ekonomik anlamda da avantajlı kalabilirsiniz. Zebra barkod yazıcıları hafif bir ağırlığa sahiptir. İstenilen alanda kolayca taşınabilir ve bu yazıcı türleri son derece ergonomik bir tasarıma da sahiptir.

Yeni Modeli Yazıcıların Avantajları Nelerdir?

Yeni model yazıcılar daha hızlı bir şekilde işlev sunmaktadır. Bu sayede kullanıcı memnuniyeti sağlamaktadır. Örneğin inkjet yazıcılar bu kapsamda yer almaktadır. Bu yazıcı modelleri beklentileri kusursuz bir şekilde karşılamaktadır. Bu nedenle yeni nesil yazıcı türleri bugün devasa işletmelerin favori listesinde yer almaktadır. Her iki lider yazıcı türlerinin güncel satış fiyatlarını üretici firma sitesinden hemen inceleyebilirsiniz. Yazıcıları sipariş verebilir ve ödemenizi dilediğiniz banka kredi kartınızdan hemen yapabilirsiniz.

Marifetli eller sergisi görücüye çıktı Marifetli eller sergisi görücüye çıktı

Egen Barkod Etiket San.Tic.Ltd.Sti.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı 13.Cadde, Mutfakçılar MUTSAN Başakşehir Mahallesi Sanayi İstanbul TR, İkitelli Cd No:24 D:Sitesi 10.Blok, 34306 Başakşehir

Tel: +90 212 659 1515

Mail: info(@)egen.com.tr

Editör: Haber Merkezi