banner306
banner198

Şehit Uzman Çavuş Yavuz Bayram son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Bayram son yolculuğuna uğurlandı

 Şehit Uzman Çavuş Yavuz Bayram son yolculuğuna uğurlandı
banner145

Ağrı ve Van sınırlarının kesiştiği Tendürek Dağı'nda çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Bayram (24), memleketi Kızılırmak'ın Yukarı Alagöz köyünde son yolculuğuna uğurlandı.


Sabah saatlerinde karayolu ile Ankara'dan yola çıkartılan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Bayram'ın Türk bayrağına sarılı tabutu Yukarı Alagöz Köyünde amcasının evinin önüne getirilerek komşularından helalik dilendi. Şehit Bayram'ın anene ve babası ile eşi Yasemin Bayram güçlükle ayakta durabildi. Şehit Bayram için öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı.  Yavuz, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı eşliğinde omuzlarda taşınarak götürüldüğü köy mezarlığında gözyaşı ve dualarla toprağa verildi.


Şehitmizin cenaze törenine; Vali Mesut Köse, Çankırı Milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, İl Garnizon Komutanı İstihbarat Kurmay Alb. Abdullah Dede, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, İGM Başkanı Ruhi Şeker, Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 Şehit ateşi Çankırı'ya düştü


PKK'lı teröristlerin 2 gün önce Ağrı'nın Doğubeyazıt ile Van'ın Çaldıran İlçeleri arasındaki yolu kesip, 3 TIR'ı yakmaları üzerine, bölgeye operasyon düzenleyen Jandarma Özel Harekat timleri, Tendürek Dağı'nda yuvalanan 29 teröristi, etkisiz hale getirmişti. Bu operasyona katılan Yavuz Bayram üç silah arkadaşı ile birlikte 25 Mayıs 2017 tarihinde şahadet şerbetini içti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304