banner306
banner198

Çankırı’ya bir de bu pencereden bakın!

Çalışan Gazeteciler Derneği tarafından hazırlanan “Çankırı’ya Bir de Buradan Bakın” konulu Fotoğraf Sergisi açıldı.

Çankırı’ya bir de bu pencereden bakın!
banner145
Çalışan Gazeteciler Derneği tarafından hazırlanan “Çankırı’ya Bir de Buradan Bakın” konulu Fotoğraf Sergisi’nin açılışı 17 Şubat 2014 Pazartesi günü 100.Yıl Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi’nde Vali Vahdettin Özcan tarafından gerçekleştirdi.


Aralarında Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker’inde bulunduğu Çankırı basının emektarlar gazetecileri, haber fotoğraflarının ağırlıkta olduğu bir sergi açtı.  



Vali Özcan’a Fotoğraf Sergisi hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Özgür Alantor “Gazeteci arkadaşlarımızın fotoğraflarının derlenmesiyle hazırlanan sergimize hoş geldiniz. Sergide bugüne kadar arkadaşlarımızın gazetelerde yayınlanmış-yayınlanmamış bazı fotoğrafları bulunmakta. Vermiş olduğu desteklerde dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürümüze ve emeklerinden dolayı gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


“Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Basın gelişen dünyamızda bizleri aydınlatan çok önemli bir alan. Ben bu sergide 52 fotoğrafın sergilenmesinde emeği geçen tüm gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” diyen Vali Özcan  “Hayırlı olsun” diyerek açılış kurdelesini kesti.


Daha sonra Vali Özcan sergideki fotoğrafları tek tek inceleyip, fotoğrafı çeken gazetecilerden fotoğraflar hakkında bilgi aldı.


Sergi açılışına Vali Özcan’ın yanı sıra Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Kemal Karatatar ve İl Müdürleri katıldı.

Sergi bir hafta boyunca 100. Yıl Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisinde gezilebilecek.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 00:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304