banner198

Çankırı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan’dan 23 Nisan Bayramı mesajı

Başkan Necati Akdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. Yıldönümünü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çankırı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan’dan 23 Nisan Bayramı mesajı
banner145

Çankırı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Çankırı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. Yıldönümünü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Necati Akdoğan “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğu ve sevinci ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını canı gönülden kutluyorum” ifadesinde bulundu.

Başkan Akdoğan mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Milli bağımsızlığımızın yegane meşalesinin yandığı 23 Nisan 1920'de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, egemenliğimizin kalesi ve ulusun ortak iradesini ilelebet şekillendirmiştir.  23 Nisan sadece kurtuluş mücadelesinin değil, ülkemizin çağdaş uygarlık yolculuğunun da en önemli kilometre taşlarından biridir. 23 Nisan Ata'mızın, ulusal egemenliğin üzerinde başka bir güç olamayacağını bütün dünyaya haykırdığı gündür. Bizlere düşen görev, bu kutlu amacı yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır "

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurucu üyelerini rahmet, minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve barışın her zaman daim olmasını temenni ediyorum.”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2022, 23:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER