banner198

Esnaf teşekkülü Bakan Yardımcısı Akmanı ziyaret etti

Çankırı İl ve İlçelerinde bulunan esnaf teşekkülü çiçeği burnunda bakan yardımcısı Nurettin Akmanı makamında ziyaret etti

Esnaf teşekkülü Bakan Yardımcısı Akmanı ziyaret etti
banner145

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Çerkeş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Erdoğan, Kurşunlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hacı Ahmet Öztürk, Ilgaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Saykal Saykal, Terziler, Konfeksiyoncular ve Manifaturacılar Odası Başkanı Arif Bayrak, Kurşunlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Ünver ve Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Ilgaz ile beraber Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı olarak atanıp, görevine başlayan 23. Dönem Milletvekili Nurettin Akman’ı makamında ziyaret etti.

 

Milletvekili Hüseyin Filiz’inde katıldığı ziyarette, Çankırı S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Şahin ve yönetimi, Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Çendek,  işadamları Sadullah Erdem ve Arif Astarlıoğlu yer aldı.  

 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekillerimizle birlikte Çankırı’mıza hizmet için elimizden geleni yapacağız diyerek, yapılan ziyaretin kendisini son derece memnun ettiğini ifade etti.

 

Çankırı’ya yapılacak yatırımlardan da bahseden Akman, Korgun, Ilgaz, Kurşunlu, Bayramören ilçelerine toplam 14 adet sulama göletinin yapılacağını, içme suyu ve ormanlık alan projelerinin olduğunu müjdeledi.

 

Temelini Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun attığı tesislerden 2’sinin tarım sektörü için çok önemli olduğunu belirten Akman; “Bu tesisler Koyunbaba Barajı ve Hamzalı Sulaması’dır. Diğer gölet ve tesisler de dikkate alındığında 2014 yılında sulanabilir tarım alanımıza 20.798 hektar alan daha ilave olacaktır. Bu da Çankırı’da üretime büyük destek sağlayacaktır” dedi.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği heyeti Akman’a Bakan Yardımcılığı görevine atanmış olmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

Çeşitli hediyelerin takdim edilmesi sonrasında heyet, makamdan ayrıldı.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER