banner198

ÇANDEFte Vahap Yartaş dönemi resmen başladı

ÇANDEFin 3. Olağan Genel Kurulu Mecidiyeköy Kültür Merkezinde gerçekleşti.

ÇANDEFte Vahap Yartaş dönemi resmen başladı
banner145

İstanbul’daki Çankırı Derneklerini bir çatı altında toplanmak amacıyla kurulan ÇANDEF’in 3. Olağan Genel Kurulu Mecidiyeköy Kültür Merkezinde gerçekleşti.

 

Divan Başkanlığını İstanbul Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Eşref Harmandar’ın seçildiği kongrede daha önce yeniden aday olmayacağını açıklayan Federasyon Başkanı Ömer Lütfi Özenç, bir konuşma yaparak başkanlığa veda etti.

 

Daha sonra kürsüye gelerek konuşmasını yapan Vahap Yartaş, Çankırı’nın birlik ve beraberliği için herkesi kenetlenmeye davet etti.

 

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, kongrenin yapıldığı salona telekonferans sistemiyle bağlanarak “Çankırı Karatekin Üniversitesi, Organize Sanayi Bölgeleri, Yıldıztepe Turizm Merkezi, Bölünmüş Yollar ve diğer kamusal altyapılar, sulama projeleri, yeni açılan sanayi kuruluşları gibi gelişmelere bağlı olarak önümüzdeki süreçte Çankırı’nın  “göç veren” yerine “göç alan” yöre niteliğine kavuşacağını ifade etti.

 

Konuşmaların ardından Gündem’in seçim maddesine geçilerek açık oylama ile yapılan seçimlerde İşadamı Vahap Yartaş, delegelerin oylarıyla ÇANDEF’in yeni başkanı seçildi.

 

Kongreye başta Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç olmak üzere, İstanbul dışından çok sayıda davetli katıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER