banner198

Çağlar ve Dinç’ten Eşekli şov!

Cumhurbaşkanlığı seçim propagandası için Merkez köylerini gezen Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Merkez ilçe Başkanı Musa Çağlar, İncik köy yolunda karşılaştıkları köylünün eşeği ile yıllarca unutulmayacak bir görüntü verdiler.

Çağlar ve Dinç’ten Eşekli şov!
banner145
Cumhurbaşkanlığı seçim propagandası için Merkez köylerini gezen Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Merkez ilçe Başkanı Musa Çağlar, İncik köy yolunda karşılaştıkları köylünün eşeği ile hafızalara kazınacak bir eyleme imza attılar.

 

Genelde protesto eylemlerinde kullanılmasına alışkın olduğumuz eşek, Çankırı’nın önde gelen politikacıları arasında yer alan Dinç ve Çağlar’ın adeta eşekli şovuna sahne oldu. Eşeğin yularından tutup Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar’ı gezdiren Dinç, objektiflere birlikte poz verdiler.



 

Türk siyasetinde politikacıların eşeği kullanması ilk değil!

 

Daha öncede Adana'da 'Biz Fırıldak Değiliz' ve 'Bu Tekere Çomak Sokmayın' sloganlarıyla seçime giren ve mizahi propagandaları ile tanınan Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Boztaş, 553 milyon dolar harcanmasına rağmen 12 yıldır inşaatı tamamlanamayan Adana Metro Projesi'ni güzergah boyunca eşek sırtında giderek protesto etmişti. 


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER