banner306
banner198

21. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarının altın adamı...

21. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında başarılı güreşler çıkararak ülkemize altın madalya kazandıran Seyfettin Karadeniz bugün Çankırıda...

21. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarının altın adamı...
banner145

Tayvan'ın başkenti Taipei'de düzenlenen 21. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında 74-84 kilo serbest stil karşılaşmalarında Rus ve Ukraynalı rakiplerini yenerek finale çıkan Seyfettin Karadeniz, finalde karşılaştığı İranlı Mojtaba Latifi’yi sayıyla (8-0) yenerek ülkemize altın madalya kazandırdı.

Şampiyonada grekoromende Ceyhan Belediyesi sporcusu olan kardeş Seyfullah Karadeniz’in Olimpiyat üçüncüsü olmasıyla birlikte Çankırı Belediyesi sporcusu olan abi Seyfettin Karadeniz’in de “altın madalya” kazanarak dünya şampiyonu olması Çankırı’da büyük sevinç yarattı.

Saat: 17.00
Yer: Anadolu Lisesi kavşağı

İşitme Engelliler Olimpiyatlarının şampiyonu Seyfettin Karadeniz’in Çankırı’ya gelişi ile ilgili olarak Çankırı Belediyespor Kulübü bir karşılama töreni düzenledi. Tören bugün saat 17:00 de Ankara- Çankırı şehir girişi Anadolu Lisesi kavşağında karşılama töreni ile birlikte akabinde şehir turu yapılacak. Tüm Çankırılı hemşehrilemizin katılımlarını bekleriz.

 

Serbest stil karşılaşmalarında Türkiye 2 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak yarışmaları tamamladı. 
Şampiyonada toplam 4 Altın, 6 gümüş, 7 bronz olmak üzere  17 madalya kazandık.

 

GÜZEL BİR KARŞILAMA GERÇEKLEŞTİ...

İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında 74-84 kiloda olimpiyat şampiyonu olan Seyfettin Karadeniz, bugün Çankırı'da şampiyonlara layık bir şekilde karşılandı.

 

Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci, Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Haskılıç ile birlikte çok sayıda vatandaşın katılımı ile karşılanan şampiyon Karadeniz, omuzlara alındı. Şehir içerisinde yapılan kortejle de vatandaşın sevgi tezahüratlarıyla karşılanan şampiyon güreşçi duygularını ifade ederken heyecandan zaman zaman zorlandığı görüldü. Karşılama töreninden bazı kareler...

 

Şampiyon güreşçi Seyfettin Karadeniz'i karşılayanlar, kendisini omuzlara alarak, sevgilerini ve duydukları heyecanı gösterme konusunda adeta yarıştılar. Kendisine gösterilen sevgi selinden şampiyon güreşçi Seyfettin Karadeniz'in de yer yer duygulandığı gözlemlendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE!

Haber sitemizde yer alan haberlere yorum yapma imkanı sizlerin hizmetine açılmıştır. Haberlerimize yorum yapmak için adınızı soyadınızı ve e-mail adresini girerek yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Yorumlarınız yönetici onayından sonra yayına alınacaktır. Dilerseniz http://www.intensedebate.com sitesine üye olarak yorum ekleyebilir ve her defasında bilgilerinizi girmeden yorum yapabilir, geçmiş yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Gönderdiğiniz yorumlar Basın Ahlak Yasasına uygun olduğu sürece yayımlanacaktır. Bilginize. (Not: Karşılaştığınız problemler için e-mail: [email protected] adresine yazabilirsiniz)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304