banner306
banner198

9 aylık askerken birliğinde görev şehidi oldu...

Kızılırmak ilçesi Karadibek köyü nüfusuna kayıtlı İbrahim Demir, yarın köyünde yapılacak törenle toprağa verilecek.

9 aylık askerken birliğinde görev şehidi oldu...
banner145

İstanbul’da görev yaptığı birlikte meydana gelen elektrik çarpması sonucu hemşehrimiz İbrahim Demir yaşamını yitirdi.

Çankırı Kızılırmak İlçesi Karadibek Köyü nüfusuna kayıtlı Karşıyaka / Ankara’da ikamet eden ve malülen SSK emeklisi Ömer ve Hacer Demir’in oğlu, henüz 9 aylık olan asker İbrahim Demir birliğinde meydana gelen iş kazası sonucu şehit oldu.

 

Çankırı Postası Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre görev yaptığı birlikte kazan dairesinde görevli olan er İbrahim Demir, çalışma anında elektrik çarpmasına maruz kaldı ve vefat etti.

Görev yaptığı birliğinde şehid olan er İbrahim Demir (20)'in cenazesi bugün Kızılırmak’ın Karadibek köyüne getirildi. Başta Demir ailesi olmak üzere Karadibek köylülerinin büyük üzüntü içinde oldukları öğrenildi. Karadibek Köyü Muhtarı Mehmed Çelik ile yaptığımız telefon görüşmesinde "Cenazenin gece yarısı Çankırı'ya geleceğini öğrendik. Yarın da Çankırı'dan köyümüze getirilecek. Ailesi ve akrabaları köye geldiler. Büyük üzüntü içerisindeyiz. Anne, babası ve iki kız kardeşinin durumu hiç iyi değil. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Biz bütün hazırlıklarımızı yaptık. Sanıyorum Cuma namazından sonra defin işlemini gerçekleştireceğiz." dedi.

 

Şehid er İbrahim Demir yarın öğle namazına müteakip Karadibek köyü mezarlığında toprağa verilecek.

 

Görev şehidi İbrahim Demir’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

ŞEHİT ER İBRAHİM DEMİR TOPRAĞA VERİLDİ…
İstanbul 1. Ordu Komutanlığına Bağlı Çekmeköy kışlasında vatani görevini yaparken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden er İbrahim Demir, Kızılırmak ilçesine bağlı Karadibek köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

İstihkam er İbrahim Demir'in (20) cenaze törenine Çankırı Vali Yardımcısı ve Kızılırmak Kaymakam Vekili Murat Soylu, Çankırı İl Jandarma Komutanlığından Jandarma Binbaşı Hüseyin Polatsoy, Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal, Kızılırmak İl Genel Meclis Üyesi Tuğrul Kaya, askeri erkan, Kızılırmak ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreni öncesinde komutanların yanına gelen anne Hacer Demir, "Bayramda oğlumun yanına gidecektim. Kısmet olmadı. O bize geldi'' dedi. Acılı baba Ömer Demir ise, "Bu elbisenin altında ölmek ne mutlu onur verici. Bayramda biz onun yanına gidecektik ama o bizim yanımıza geldi. Nasip böyleymiş'' diye konuştu.

Görev şehidi er İbrahim Demir'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304