banner198

Ahi Yaran Meclisi Com hacklendi!

Avrupa Birliğinden proje yardımı alan Ahi Yaran Meclisinin web sayfası Saldırı ve İmha Team tarafından hacklendi!

Ahi Yaran Meclisi Com hacklendi!
banner145

Ahi Yaran Meclisinin web sayfası Saldırı ve İmha Team tarafından hacklendi!

 

Çankırı Ahi Yaran Meclisi Gençlik Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneğinin, “Yaran Kültürünü Tanıtım Projesi” adı altında Avrupa Birliğinden geçtiğimiz ocak ayında 21 bin 680 Euroluk bir hibe kredisi almıştı.

 

AB’den alınan kredi ile yaran kültürünün tanıtımı yapılacaktı. Bu kapsam içerisinde hazırlanan web sayfasında yapılan çalışmalar ve duyurular yer aldı.

 

www.ahiyaranmeclisi.com adresine bugünlerde girenler sayfa açıldıktan yaklaşık 15 saniye sonra “HACKED” “Saldırı ve İmha Team”, “Kural da biziz yasa da!” ibaresi ile karşılaşıyorlar. Fonda çalan müzik ise oldukça ilginç!

 

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız Dernek Başkanı Ahmet Absarılıoğlu “Sitenimizin hacklendiğinden haberim yok! İşlerimin yoğunluğundan web sayfamızla son 10-15 gündür hiç ilgilenemedim! Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Yetkili arkadaşa dönerek sorunun giderilmesini isteyeceğim!” dedi.

 

SON DAKİKA: Haberimiz sonrasında yapılan çalışma ile sözü edilen web sayfası normale dönmüş, ziyaretcilerine hizmet verir duruma gelmiştir.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER