banner198

AK Partili eski vekil CHPden ses verdi

İsmail Ericekli CHP’den Ankara 2. bölge Milletvekili aday adayı oldu.

AK Partili eski vekil CHPden ses verdi
banner145

Bugüne kadar Başkent Ankara’da en çok seçmen sayısına sahip Çankırılılardan aday göstermeyen CHP, şimdi 12 Haziran seçimleri için Ankara’da ‘Çankırılı siyasi temsilci’ operasyonunu başlattı.

CHP, Çankırılı olan Anavatan eski Ankara İl Başkanı Muharrem Soğuksu’dan sonra AK Parti 22.Dönem Çankırı milletvekili İsmail Ericekli’yi de saflarına kattı. Ericekli, CHP’den Ankara 2. bölge Milletvekili aday adayı oldu.

Ankara’da 400 bin seçmen kitlesi bulunan Çankırılara bu güne kadar siyasi temsilci göstermeyen CHP, 12 Haziran seçimleri için Başkent’te Çankırılılara siyasi temsilcisi için düğmeye bastı.

CHP; Ankara’da etkin politikaları ile kamuoyunun yakından tanıdığı ve Çankırılı olan Anavatan Partisi eski Ankara İl Başkanı Muharrem Soğuksu’yu törenle saffına kattıktan sonra, ikinci bombasını da patlattı.

CHP, bu kez de AK Parti Çankırı kurucu İl Başkanı AK Parti 22.Dönem Çankırı milletvekili İsmail Ericekli’yi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in düzenlediği törenle saflarına katıp, Ankara 2. bölgeden milletvekili aday adayı yaptı.

CHP’den Ankara aday adayı olan İsmail Ericekli ise hedefinin Ankaralılara ve Ankara’da yaşayan Çankırılılara hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, “ Halka Hizmet-Hak’ka hizmet” ilkesinden şaşmayacağını söyledi.

Ericekli, Ankara’nın Tarımın- Turizmin ve Sanayinin de Başkenti olması için hazırlamış olduğu projeleri seçimlerden sonra kamuoyuna sunacağını da sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER