banner198

Altundaş, Daire başkanına yapılan saldırıyı kınadı!

Tüm Sağlık-Sen Karatekin Üniversitesi Başkanı Ömer Altundaş, Karatekin Üniversitesi İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Mustafa Çokyaman'a yönelik yapılan saldırıyı kınadı.

Altundaş, Daire başkanına yapılan saldırıyı kınadı!
banner145
Tüm Sağlık-Sen Karatekin Üniversitesi Başkanı Ömer Altundaş, Karatekin Üniversitesi İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Mustafa Çokyaman'a yönelik yapılan saldırıyı kınadı.


Yazı açıklamasında menfur saldırıyı şiddetle kınayan Altundaş, "Şiddeti kim yaparsa yapsın karşısındayız. Mağdur olan mert, yiğit , çalışkan daire başkanımıza yapılan menfur saldırıyı Şiddetle KINIYORUZ. " dedi.


Daire başkanı silahlı kişilerce darp edildi!

Altundaş'ın açıklaması şöyle:

 

Çalışanı ve personeli olmakla gurur duyduğumuz Çankırının gözbebeği, güler yüzlü Karatekin Üniversitemizin bütün çalışanlarını kucaklayan, değer veren Rektöründen Akademisyeninden, Daire Başkanlarından, Şube Müdürlerinden idari personelinden hizmetlilerine kadar bir aile olduğumuz bilinciyle aynı çatı altında yaşayan çalışanlarımızın sevinçleriyle sevinen, üzüntüleriyle üzülen Tüm Sağlık-Sen Çankırı Karatekin Üniversitesi İl Başkanlığı olarak; Misak-i millinin neresinde olursa olsun her türlü haksızlığa, yolsuzluğa, hırsızlığa hukuksuzluğa insan haklarına yönelik her türlü şiddette ve baskıya karşı olduğumuzun bilinmesini isteriz. Karatekin üniversitesinin tüm çalışanlarının da her daim savunucularıyız. Şiddeti kim yaparsa yapsın karşısındayız. Rabbim derki zalimi zalimle avlarım zalimi gene ben avlarım. Mağdur olan mert, yiğit , çalışkan daire başkanımıza yapılan menfur saldırıyı Şiddetle KINIYORUZ. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 03:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gazi
Gazi - 8 yıl Önce

Hah şöyle ya hu.Yürekli bir Başkan haksızlıga sezsiz kalmadı.
Mustafa bey,iyi veya kötü,haklı veya haksız böyle bir çirkin saldırıyı hak etmiyor.
Bir defa Astlık Üstlük hiyayarşisi var.
İyi her önüne gelen Ami veya Müdürüne kızdı,vay sen misin.
ÖMER BAŞKAN SİZİ YÜREKTEN KUTLARIM.ASKER KAZANINDAN AŞ YEDİGİNİZ BELLİ.

@nk@
@nk@ - 8 yıl Önce

İki tane kirikkalede. Gelen iki kardeş cankirinin basina bela oldu.İlk geldik lerin birey dershanesi adı altında chp olarak geldiler ondan sonra mhp li oldular şimdi Akp liler bunlar bukalemun gibi aslında bunları adam eden siyasilere kızmak lazım hem onlara Cankirini çocuğunu ezdiriyorlar hemde rant sağlıyor lar

SIRADAKİ HABER