banner198

Ankara da ki STKlar Şahinle buluştu

Ankara da yapılan toplantıya Ankara Çankırı Dernekler Federasyonuna bağlı 75 Köy Dernek Başkanı ile Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin katıldı.

Ankara da ki STKlar Şahinle buluştu
banner145

Ankara’da yapılan toplantıya Ankara Çankırı Dernekler Federasyonuna bağlı 75 Köy Dernek Başkanı ile Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin katıldı.

 

Yemekli toplantıda söz alan Şahin,  “Öncelikle sizleri kutluyorum, güzel bir birliktelik oluşturmuşsunuz. Köyünün kentinin derdiyle dertleşen insanlarsınız. Gayretlerinizi takdirle izliyorum. Yaren kültürünü şiar edinmiş yiğitler, önemli hizmetler yapmış ancak maalesef bu güne kadar karşılığını alamamış. İnşallah bundan sonra daha farklı olacak” diye konuştu.

 

Çankırı’da güzel şeyler olduğuna değinen Şahin, 25 bin metre kare hükümet konağı, Ankara-Çankırı arası sıcak asfaltla E-80 konforuna kavuşacak. Köy yollarımızda baharla birlikte bakım çalışmaları başlayacak. Ankara’nın konforunu Çankırı’ya taşıyacağız. Yani her alanda hızlı bir dönüşüm içerisindeyiz. Halkımız her şeye layık” dedi.

 

Nüfus cüzdanında Çankırı yazan herkesin vekili olduğunu ifade eden Şahin, “İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz bizi hayırlı hizmetlere yöneltecek ve şevkimizi artıracak. Sizin dertlerinizi dinlemek bizim boynumuzun borcu. Sizlere her türlü desteğe hazırım” diye konuştu.

 

Farklı seslere tahammül gösterilmesi gerektiğini ifade eden Şahin, “eleştirilere açık olalım.  Varsa kırgınlıklarımıza son verip, birlik ve berberliğimizi pekiştirelim” dedi.

 

Ankara Çankırılılar Federasyonu Başkanı Adem Can’da Federasyon faaliyetleri ile 15 Nisan’da yapılacak “Çankırı Geleceğini Planlıyor” Konferansı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrasında son üç toplantıyı tertip eden Ilgaz, Kurşunlu ve Yapraklı Dernek Başkanlarına plaket verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER