banner306
banner198

Başkan Dinçten Engelli Gence Akülü Araç

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, ihtiyaç sahibi bedensel engelli Mehmet Yalçını evinde ziyaret ederek akülü engelli aracı hediye etti.

Başkan Dinçten Engelli Gence Akülü Araç
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, ihtiyaç sahibi bedensel engelli Mehmet Yalçın’ı evinde ziyaret ederek akülü engelli aracı hediye etti.

 

Belediye Engelli Koordinasyon Merkezi üyelerinden Mehmet Yalçın, duyarlı komşularının ve belediyenin desteği ile hayatını sürdürmeye çalışıyor. Sempatik tavırları ile mahallenin neşe kaynağı olan engelli Mehmet Yalçın’ın tek isteği olan akülü engelli aracı isteğini kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı İrfan Dinç’e iletmişti. Engelli Mehmet Yalçın’ın bu dileğini yerine getiren Başkan Dinç, beraberinde Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç ve Mehmet Çayır ile belediye yetkilileri engelli genci sevindirmek üzere gencin evine gittiler.

 

Karşısında Başkan Dinç ve belediye yetkililerini gören sempatik engelli Mehmet Yalçın akülü aracın geldiğini görünce büyük bir mutluluk yaşadı. Mehmet Yalçın’ı akülü araca bindiren Başkan Dinç, bir süre Karatekin Mahallesi’nin sokaklarında engelli genci dolaştırdı.

 

Engellerin ve engelli olmanın zorluklarından bahseden Başkan Dinç, “Biz onların kardeş ailesiyiz.” dediği Yalçın ailesinin akülü sandalye talebini karşılayarak bir gencin daha yüzünü güldürdü.

 

Akülü arabasına kavuştuğu için çok mutlu olan Mehmet Yalçın, kullandığı beden dili sayesinde sağ elini kalbinin üzerine koyarak Başkan Dinç’e teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304