banner198

Bayan polislere akşam yemeği

Polis teşkilatının kuruluşunun 166. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Çankırı da görev yapan bayan polislere akşam yemeği düzenlendi.

Bayan polislere akşam yemeği
banner145

Çankırı Belediyesi tarafından, Polis teşkilatının kuruluşunun 166. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Çankırı’da görev yapan bayan polislere akşam yemeği düzenlendi.

 

Çankırı Polis teşkilatının bayan çalışanlarına böyle bir gece yaşattığı için Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkürlerini belirten Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu “Göreve geldiğimiz günden itibaren polis teşkilatına her zaman destek oluyorsunuz. Gerçekten belediyemiz moral ve motivasyon açısından her zaman bizimle beraber. Bu dayanışmanın şehrimiz için çok yararlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

“Bu gün toplumumuz rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürüyorsa, bunu emniyet ve askeri personelimize borçluyuz” ifadeleri ile konuşmasına başlayan Başkanı İrfan Dinç ; “Öncelikle hepinizin 166. yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum. Tabii ki, bir vilayette kurumlar el ele vererek çalışırlarsa,  o şehir kısa sürede her yönden kalkınıp gelişebilir ve o kent huzurlu, mutlu insanların yaşadığı bir belde haline gelir. Emniyetimiz de bu kapsamda çok büyük önem arz etmektedir. Emniyet Müdürlüğümüz son yıllarda topluma yönelik yapmış olduğu projelerle halkımızın takdirini kazanmıştır. Ben şehit olan bütün polislerimize Allahtan rahmet diliyorum. Tüm emniyet personelimize de aile bireyleriyle birlikte mutlu bir yaşam temenni ediyorum.” Dedi.

 

Programa katılan Vali Şemsettin Uzun’da yaptığı konuşmada bayan polislere yönelik düzenlenen program nedeniyle polis teşkilatı adına Belediye Başkanı İrfan Dinç ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek takdirlerini bildirdi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304