banner198

Belediyenin taşeron magandaları hız kesmiyor!

Şehremin-i (!) İrfan Dinç'in makam şoförü Mehmet Softa, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker'i hedef aldı.

Belediyenin  taşeron magandaları hız kesmiyor!
banner145
MHP'lileri ve Ülkücüleri sokaklarda terör estirmekle suçlayan ve bir anda basın seviciliğine soyunarak kendilerini oldukça özgürlükçü ve demokrat göstermeye çalışan AKP yönetiminin açıklamalarından bir gün geçmeden basına bir saldırı daha gerçekleşti.

Belediyenin taşeron işçi   kadrosunda çalışan Şehremin-i (!) İrfan Dinç'in makam şoförü Mehmet Softa, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker'i hedef aldı.

Gün içerisinde şehir merkezini etkisi altına alan yağmurun şehrin bir çok bölgesinde oluşturduğu olumsuz durum, tıkanmalar ve bazı binaların alt katlarını su basmasına neden oldu. Atatürk Bulvarı Kucaklama Taşı mevkiinde yukarı mahalleden gelen sel suları ve bulvarda güçlükle ilerlemeye çalışan araçları görüntüleyen Genel Yayın Yönetmenimiz Şeker'e  o sırada aracı ile geçen Belediye Başkanı'nın makam  şoförü Mehmet Softa tarafından sözlü tacizde bulunuldu. Aracın camını indirerek şehrin yağmur sularına teslim olmuş halini görüntlememizden rahatsızlık duyan Softa "Beni de çek şeklinde" tehdit vari cümleler kullandı. Softa'ya Genel Yayın Yönetmenimiz "Zaten çekiyorum" cevabını vermesi üzerine sinirlenerek  aracı ile on metre ilerleyen Softa aracın içerisinden küfürler savurdu. Daha sonra aracı park etmeye çalışan Softa, Şeker'in eliyle "gel" çağrısı üzerine  aracının gazına basarak uzaklaştı.

Olayla ilgili açıklamada bulunan Şeker, " Kötü söz sahibine aittir. O sözleri kendisine iade ediyorum. Aşağılık ve ahlaksızca namusumuza dil uzatan zavallıdan  hukuk yolu ve ilahi adalet huzurunda hesaplaşacağım. Kendisini dev aynasında gören cüceler unutmasınlar Allah'tan başka kimseden korkumuz yok! Toplumun haber alma özgürlüğü adına kamu görevimizi yapmaya kimse engel olamayacak.  Makyaj belediyeciliğinin ağır faturası en ufak bir yağmurda ortaya çıkıyor. Bu şehir sahipsiz değil. "Kral çıplak" demeye devam edeceğiz" dedi.

Şeker, Polis karakoluna giderek elindeki video görüntüleri ile birlikte Softa'dan şikayetçi oldu.


Gün içerisinde kısa süreli yağan yağmurun şehir merkezi ve bazı binaların at katlarını basması üzerine şehrin  alt yapısının zayıflığı gözler önüne bir kez daha serildi. Şehri bir çok noktasında tıkanan kanallara müdahale edildi. Sosyal medyada bir çok tepki mesajı göze çarparken en dikkat çekici tepki Bizim Çankırı Gazetesi sahibi Ali Kör'den geldi. Kör, "Çankırı Belediyemizin sevgili f.i. Müdürünün yaptığı çalışma gayet fevkaledenin fevkinde olmuştur 10 dakikalık yağmurda dükkanımız sel felaketi ile karşı karşıya kalmaktadır. Tam bir ay olmasına rağmen son bir haftadır hiç bir çalışma yürütülmediği gibi dükkanımızın önü halen toprak yığınları ile doludur. Hergün dükkan kapalıyken yağmur yağarmı telaşı sarmıştır." mesajını paylaştı.

 





Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 05:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali ak
ali ak - 9 yıl Önce

sabah kalktığında ne iş yapacağını ancak kararlaştırırsan böyle olur.
Haftalık, aylık, yıllık, beş yıllık bir plan proğram yapılır sonra da imar, temizlik, alt yapı, üst yapı ... Çalışılır.
Alt yapı çalışmaları makyajda görülmüyor onun için savsaklanıyor. Alt yapı sağlam olmaz ise her zaman utanılacak bir durum ile karşı karşıya kalırız. İşi temiz ve sağlam yapalım. Sağa sola saldırmayalım. Hele basın mensubuna zinhar. Çarpılırsınız...

SIRADAKİ HABER