banner198

Bilgisayar Programcılığı Kursu Tamamlandı

Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından planlanan Bilgisayar Programcılığı Kursu Tamamlandı

Bilgisayar Programcılığı Kursu Tamamlandı
banner145

Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından planlanan 220 sıra no’ lu Bilgisayar Programcılığı (Silverlight C) kursu 02- 06  Temmuz 2012 tarihleri arasında İlimiz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Laboratuarında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgisayar Formatörü  Halil İbrahim Araç tarafından verildi.

Ülkemizin 20 değişik ilinden gelen öğretmenlerin katıldığı kurs sonunda kursiyer öğretmenlere sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürü yaşar Petek Tarafından verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek sertifika töreninde yaptığı kısa konuşmada “içinde bulunduğumuz çağın teknoloji çağı ve bilgisayar çağı olduğunu belirterek kursiyerlerin aldığı sertifikaların bu anlamda çok önemli olduğunu ve kendilerini Çankırı’da ağırlamaktan ve misafir etmekten çok mutlu olduklarını” söyledi.

Kursiyer öğretmenlerde kursun kendileri için çok faydalı geçtiğini bu kurs vesilesi ile Çankırı’da bulunmaktan çok memnun kaldıklarını belirterek Çankırı’nın tarihi yerlerini gezme fırsatı bulduklarını ve Çankırı’yı çok beğendiklerini söylediler.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER