banner198

Bir Fikrim Var Dedi ve Kazandı

Tv8 de yayınlanan Bir Fikrin mi Var? yarışmanda birinciliği kazanan Necmettin Türkoğlu 200.000 TL nin de sahibi oldu

Bir Fikrim Var Dedi ve Kazandı
banner145

Tv8'de yayınlanan 'Bir Fikrin mi Var?' yarışma programında geçtiğimiz haftalarda finale kalan Necmettin Türkoğlu, Çankırı Tuzu üzerine yaptığı çalışmalarla katıldığı yarışmayı birincilikle tamamladı.

Tv8'de yayınlanan 'Bir Fikrin mi Var?' yarışma finalinde birinciliği kazanan Türkoğlu yarışmanın ödülü olan 200.000 TL'nin de sahibi oldu. 

Önümüzdeki günlerde Tv8 ekranlarında yayınlanacak yarışma finali çekimleri geçtiğimiz Cuma günü yapıldı. Final sonunda Türkiye'nin en iyi projesi seçilen “Tuzdano Felsefesi” adlı proje birinci oldu.

Yarışma hakkında açıklama yapan TÜRKOĞLU "Projemiz Turkiye nin en iyi projesi seçilerek 200.000 TL kazandık. Bu parayı Çerkeş'te Tuzdano Projesine yatırım yapacağız. Çankırı'mıza hayırlı olsun.'dedi.

Türkoğlu kendisine bu yarışmada destek olanları da unutmadı. Türkoğlu "Bu yarışmada bize desteklerini esirgemeyen Çankırı Valimiz sayın Vahdettin Özcan beye, Çerkeş belediye başkanımız Şükrü Tarhan'a, Saçak belediye başkanımız Hamza İnkaya'ya, kadim dostum bilim insanı Yavuz Pehlivanoğlu'na ve ekibine, sevgili dostum Mahmut Değirmenbaşına, sevgili dostum Rosalina'ya, İvedik OSB ve Tolga beye arkadaşım Hakan Kantaşı'na, tüm Saçak'lılara, tüm Çankırı'lılara, eşime ve çocuklarıma ve emeğı geçen beni destekleyen tüm dostlarıma ve yarışmamızın muhteşem jürisine, Yeditepe Üniversitesine, Pegasus'tan Ali Sabancı'ya ve Labx'ten Bir Fikrinmi Var ekibine ve Tv8'e teşekkür ederim." açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER