banner198

Bu ilçe adrese teslim iş şaibesi ile çalkalanıyor!

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde bir personel hizmet alımı için alınacak kişinin önceden belli olduğu söylentisi tartışma çıkarttı.

Bu ilçe adrese teslim iş şaibesi ile çalkalanıyor!
banner145

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde  personel hizmet alımında, işe başlayacak kişinin önceden belli olduğu söylentisi tartışma çıkarttı.



Kurşunlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına hizmet alımı ile alınacak bir personel için yapılan mülakata elliye yakın kişi başvurdu. İşin tuhaf yanı ise iş başvurusu için müracatta bulunan kişilere işe alınacak kişinin belli olduğu ve boşuna uğraşmamaları yönünde edilen telkin oldu.

 

Bir çok vatandaşın işe girebilmek için kayıt yaptırmasına rağmen mülakata 15 kişi katıldı. Kurşunlu Belediye Meclis üyesi A.S.’nin oğlu E.S’nin işe alınacağı söylentileri üzerine gençler bu haksızlığa büyük tepki gösterdi. İlçede söylentilerin ve tepkilerin artması üzerine E.S.’nin işe alınmasından vazgeçilmek istendiği, bu gelişme üzerine seçim öncesinde MHP’den ayrılarak Ak Partiye geçen belediye meclis üyesi Ahmet S.’nin oğlunun işe alınmaması durumunda partiden istifa edeceği tehdidinde bulunduğu iddialar arasında yer alıyor.

 

Göstermelik prosedürler uygulanarak haksız bir işlem yapıldığını ifade eden bazı Ak Parti üyesi gençlerde "hem iş alımı için duyuru yapılıyor, hemde alınacak adam belli" diyerek adil bir mülakat yapılmasını istediler.  

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 05:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER