banner198

Bu millet sizleri şükranla anacaktır

Özel Karatekin Hastanesi İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Potukoğlu 24 Kasım Öğretmenler günü bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bu millet sizleri şükranla anacaktır
banner145

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Özel Karatekin Hastanesi İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Potukoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Doç. Dr. Murat Arı ve Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Yelmen’i ziyaret etti.

Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Potukoğlu; “Öğretmen; toplumu güzele ve doğruya yönlendiren yarının aydın gencini yetiştiren, doğruluğu, dürüstlüğü öğreten çevresine her zaman için ışık veren insandır. Ulusumuzun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmiş olması ancak sizlerle mümkün olabilir. Dün bizi yetiştiren sizler, bugün çocuklarımızı, yarında gelecek nesli yetiştireceksiniz.

Atatürk cumhuriyetindeki değerleriniz ve gönlümüzdeki manevi saygınlığınız, sonsuza kadar sürecek ve bu millet sizleri şükranla anacaktır.

 Başöğretmen Atatürk’ü saygıyla anıyoruz, bu kutsal mesleğe yıllarını vermiş öğretmenlerimizin öğretmenler gününü; hekimlerimiz, hemşirelerimiz, sağlık personelimiz ve yöneticilerimiz adına kutluyoruz, sevgi ve saygılarımızın kabulünü arz ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER