banner198

Bu ucube yapıyı yık başkan!

Pazar pazarı mevkiindeki umumi tuvalet metruk bir halde tehlike ve mikrop saçmaya devam ediyor.

Bu ucube yapıyı yık başkan!
banner145

Pazar pazarı mevkiindeki umumi tuvalet metruk bir halde, tehlike ve mikrop saçmaya devam ediyor.

Dönemin Belediye Başkanı merhum Namık Kemal Eryılmaz tarafından yaptırılan ve şehri simgelemesi amacıyla kaya tuzu ve tuzluk figürleri kullanılarak dönemin mimarisiyle inşa edilen Pazar pazarı mevkiindeki umumi tuvalet, metruk halde şehrin ortasında tehlike saçmaya devam ediyor.

İlimize yeni gelen öğrencilerin ne olduğunu anlamaya çalıştığı Kaya tuzu görünümlü tuvalet ise şuan hizmet verememekte kendi kaderine terk edilmiş durumda.

Şehrin orta yerinde kalan bu ucube yapının son hali ise görenleri şaşırtacak cinsten. Dış cephe kaplamaları delik deşik olmuş, tuvalette basamaklar çöplük ve pislik içinde. 

Çocuklar için tehlikeli bir oyun evi olabilecek ve köpeklerin adeta yuvası halini almış bu yapının bir an önce yıkılarak yeni bir düzenlemeyle vatandaşların hizmetine sunulması gerekiyor.

Çankırı Postası olarak  Üniversite şehri olma yolunda hızla ilerleyen Çankırı'nın, tanıtımı yapılacaksa öncelikle kent merkezindeki olumsuz görüntüler ortadan kaldırılmalı diyor ve Çankırı’ya yeni gelen insanların şehirle ilgili olumsuz izlenimleri edinmemesi için özellikle Kent Meclisine önemli görevler düştüğünü belirmek istiyoruz.

Buradan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e sesleniyor ve öncelikle bu yapının yıkılarak bölgenin ihtiyacına hizmet verecek şekilde modern bir tuvaleti şehrimize kazandırmasını bekliyoruz. 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER