banner198

ÇABEM’ DEN EĞİTİM HAMLESİ

Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi eğitim planlamaları için çalışmalarını sürdürüyor.

ÇABEM’ DEN EĞİTİM HAMLESİ
banner145

Kısa bir süre önce kurulan Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi LYS ve LGS öğrencilerine yönelik düzenlediği kursların yanında farklı eğitim planlamaları için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haftalık basın toplantısını Belediye Eğitim ve Kariyer Merkezi’nde gerçekleştiren Belediye Başkanı İrfan Dinç, göreve geldiği ilk günden itibaren Çankırı’da eğitim alanında çok ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek “Klasik belediyecilik hizmetlerinin yanında eğitim, kültür ve sanata önem veren bir anlayışla belediyecilik hizmeti vermenin gayretindeyiz. Yediden yetmişe her kesimden insana hitap edecek kurslar düzenliyoruz, eğitimler veriyoruz. Yeni kurduğumuz eğitim ve kariyer merkezinde üniversiteye hazırlanan gençlerimize ücretsiz kurs vermenin yanında ilkini geçen hafta düzenlediğimiz farklı ve dikkat çekici konferanslarla insanlarımızı farklı konularda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek istiyoruz. Çankırı’nın eğitilmiş insanlarla gelişip kalkınabileceği düşüncesindeyiz” diye konuştu.

 

 

Belediye Eğitim ve Kariyer Merkezi Sorumlusu İbrahim Erkayacan’la birlikte merkezin çalışmaları hakkında basına bilgi veren Belediye Başkanı İrfan Dinç daha sonra merkezi basına gezdirdi.

 

Basın toplantısında Belediye Meclis Üyesi Rafet Alemdar, Başkan Yardımcısı Mehmet Çayır, Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ethem Yenigürbüz’de hazır bulundu.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER