banner306
banner198

Caddelerde Bahar Temizliği Başladı

Çankırı Belediyesi, ağır geçen kışın ardından cadde ve sokaklarda bahar temizliğine başladı.

Caddelerde Bahar Temizliği Başladı
banner145

Çankırı Belediyesi, ağır geçen kışın ardından cadde ve sokaklarda bahar temizliğine başladı.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri uzun ve sert geçen kış mevsimini takiben ana arterler, cadde ve sokaklarda bahar temizliğini sürdürüyor. Son 50 yılın en şiddetli kış mevsiminin yaşandığıÇankırı’da cadde ve sokaklar ile kaldırımlarda oluşan ve baharla birlikte eriyen buzlar, çevre kirlenmesine neden olmuştu. Hem şehiriçi cadde ve sokaklardaki çamurları hem de güneş ışığının yeterli gelmediği sokaklardaki buz kalıntılarını temizlemeye başlayan Temizlik Müdürlüğü ekipleri, kış aylarının çok ağır geçtiğini ve mıntıkalarda yeteri kadar aktif olamadıklarını, havaların ısınmasını fırsat bilerek şehrin temizlik taramasından geçirildiğini belirttiler.

 

Kar birikintilerinin temizlenmesi, cadde ve sokakların süpürülmesi ve yıkanması gibi çalışmalar, gece ve gündüz ekipleri tarafından dönüşümlü olarak yürütülüyor.

 

Bu çalışmalar sayesinde Çankırı, kışın izlerinden kurtularak baharı karşıladı. Daha temiz bir Çankırı için kolları sıvayan ekipler, şehrin estetiği ve halkın sağlığı için aralıksız olarak çalışmalara devam ediyorlar.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304