banner198

Çankırı Alperen Ocağından Çanakkale resim sergisi...

Çankırı Alperen Ocaklarından Çanakkale Şehitleri Resim Sergisi...

Çankırı Alperen Ocağından Çanakkale resim sergisi...
banner145

Çankırı Alperen Ocakları tarafından düzenlenen "Çanakkale Şehitleri Resim Sergisi” açıldı.

100. Yıl Kültür Merkezi'nde Çankırı Alperen Ocakları tarafından düzenlenen "Çanakkale Şehitleri Resim Sergisi” kalabalık bir topluğun katılımıyla açıldı.

Çanakkale Zaferinin 95.Yılı ve Şehitleri Anma Haftası sebebiyle düzenlenen sergide dönemi anlatan fotoğrafların yanı sıra Çanakkale Şehitleri hakkında yazılmış çok sayıda kitap da yer alıyor.

Sergiyi düzenlemekteki amaçlarını anlatan Çankırı Alperen Ocakları başkanı Şenol Çiçek, " Şehitlerimizin fedakarlıkları ile bu günlerdeyiz ve her zaman bunun bilincinde olmamız gerekmektedir.  Bu sergiyi yapmaya karar verdiğimizde aziz hatıraların canlanmasının yanında yüreklerde bir takım bilinçlerin, vicdanların ve de sevgilerinin susmayan seslerinin yer almasını istedik. İnşallah amacımıza ulaşırız."şeklinde konuştu.

Çanakkale Şehitleri Anma Haftası kapsamında gerçekleştirilen resim sergisinde "Şehitlerimiz, bizlerin ayrılmaz parçasıdır" diyen Alperen Ocakları, tüm vatandaşları sergiye davet ettiklerini dile getirdiler.

Sergi süresince slayt gösterisi ve Çanakkale Türkülerinden oluşan müzik dinletisinin sunulacağı etkinlik, Çarşamba günü mesai bitimine kadar 100. Yıl Kültür Merkezi Fuaye alanında da gezilebilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER