banner198

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinçe yumruklu saldırı!

Çankırı Belediye başkanı İrfan Dinçle yolda karşılaşan Sadık Yakın arasında çıkan sözlü tartışma yumruklaşmayla sonlandı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinçe yumruklu saldırı!
banner145

Yurdun dört bir yanınan yumruklu saldırı haberleri yağıyor. Bugün ilk yumruklı saldırı haberi Galatasaray antremanından geldi. Antreman sırasında Arda ile Caner yumruk yumruğa kavga etti.

İkinci yumruklu saldırı olayı ise Çankırı da yaşandı. Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, tartıştığı bir işadamının yumruklu saldırısına maruz kaldı.

Öğle yemeği sonrasında lokanta çıkışında karşılaşan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve iş adamı Sadık Yakın arasında çıkan sözlü sataşma yumruklaşmaya dönüştü.

Çıkan kavgayı başkanın yakın koruması ve yanlarında bulunan arkadaşları ayırırken, Sadık Yakın polis tarafından gözaltına alındı. Yenimahalle polis karakolunda Sadık Yakın’dan şikayetçi olduğu öğrenilen başkan İrfan Dinç, Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından Su Birliği'nin toplantısına katıldı.

Yüzünde herhangi bir yara izi bulunmayan İrfan Dinç'e hastane raporunun iki gün geçtikten sonra verileceği belirtildi. 

Sadık Yakın ise Çankırı Adliyesinde Cumhuriyet Savcısına verdiği ifadenin ardından tutuksuz yargılanmak üzere saat 17.00 sıralarında serbest bırakıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER