banner198

Çankırı Belediye Yaz Okuluna Yoğun Talep

Çankırı Belediyesinin ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği ve 500 kişinin katıldığı yaz okulu kursları bu yılda yoğun istek üzerine tekrar açılıyor

Çankırı Belediye Yaz Okuluna Yoğun  Talep
banner145

Çankırı Belediyesinin ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği ve 500 kişinin katıldığı yaz okulu kursları bu yılda yoğun istek üzerine tekrar açılıyor.

 

Yaz döneminde İl dışına çıkamayan ve zamanını verimli bir şekilde kullanmak isteyen kadın, erkek ve çocuklar, Belediyenin kurslarına katılarak hem kendi yeteneklerini geliştiriyor hem de sosyal hayatın için de yer alarak verimli zaman geçiriyorlar.

 

Bu yıl gerçekleştirilecek kursların kayıtları 30 Haziran 2010 Çarşamba günü Belediye Beyaz Masa’da başladı. Kayıtları rahat bir şekilde yapabilmek için Belediyenin görevlendirdiği 10 personel yoğun bir tempo ile kursiyerleri kayıt ediyor. Daha ilk günden kayıt olanların sayısı 450’yi buldu. Kayıtlar Cuma günü mesai bitimi ile sona eriyor.

 

Kayıtların ilk gününde kursiyerleri Çankırı Valisi Şemsettin Uzun ve Belediye Başkanı İrfan Dinç yalnız bırakmadılar.

 

Bu tür kursların yetenekli bireylerin kendilerine olan öz güvenleri konusunda çok verimli olduğunu belirten Vali Şemsettin Uzun, “ Katılımın beklenenden fazla ve her yaş grubuna yönelik kursların olması çok iyi olmuş. Yaz döneminde Çankırı insanı hem kendisine uygun olan bir alanda uzmanlaşacak hem de vaktini çok iyi değerlendirme fırsatı elde edecek.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç’i bu kursları düzenlediği için kutlar ve emeği geçen personeline teşekkür ederim ”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304