banner198

Çankırı Belediyespor adım adım lige hazırlanıyor...

Gündemi transfer çalışmaları ve lige hazırlık ile birlikte geçiren Kulüp 2. Başkanı Hakan Şireci 24 saatlik günün kendisine yetmediğini ifade etti.

Çankırı Belediyespor adım adım lige hazırlanıyor...
banner145

Liglerin başlamasına sayılı günler kala yeni sezon hazırlıklarını kendi evinde yaptığı çalışmalarla sürdüren Çankırı Belediyespor yarın Kırıkkale'de, 3. Lig 3. Grup takımlarından MKE Kırıkkalespor ile hazırlık maçı yapacak.


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Kırıkkale Fikret Karabudak stadyumunda oynanacak müsabakanın başlama saati 17.00. Çankırı Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Hakan Şireci, ligin başlamasına çok az bir süre kaldığını belirterek, çok kısa sayılabilecek bir süre içerisinde takımı toparlayarak hazırlık maçı yapma fırsatı bulduklarını, liglerin başlangıç tarihi olan 30 Ağustosa kadar oynayacakları maçlarla eksiklikleri görme açısından önemli bir fırsat olacağını  söyledi.


Çankırı Belediyespor ikinci hazırlık maçını Cumartesi günü Ankara’da Keçiören Belediyespor ile  yapacak.

 

TAKIM SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ…

Öte yandan Çankırı Belediyesporlu futbolcular dün Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçtiler. Sabah saatlerinde hastaneye gelen futbolcular ve teknik kadro akşam saatlerine kadar hastanede yapılan tahlil ve ölçümlerden başarıyla çıktılar. Konuyla ilgili olarak konuşan 2. Başkan Hakan Şireci “Takımın tamamı gerekli olan sağlık kontrolünden geçti. Teknik heyet ve futbolcularımızın kontrollerinde herhangi bir ters sonuçla karşılaşmadık.” dedi.

 

Takıma yeni transfer yapılıp yapılmayacağı konusunda sorduğumuz soruya ise 2. Başkan Hakan Şireci “Takıma gerekli olan iki oyuncu konusunda hocamızın tercihleri olan isimler üzerinde görüşmelerimiz sürüyor. Hafta sonuna kadar bu transferleri gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Bu konuda sıcak saatleri yaşadığımızı söyleyebilirim. Bununla birlikte hazırlık süremizi de olabildiğince iyi değerlendirerek grupta mücadele verecek takımı ortaya çıkarma çalışmalarımız aralıksız devam ediyor! Anlayacağınız iki ayağımız bir pabucun içerisinde günlerimiz geçiyor! Bazen 24 saatlik gün yetmiyor. Böylesi günler yaşadığımız bu süreçte takım için ter akıtan bütün arkadaşlarımı gösterdikleri fedakarlık için kutluyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER