banner198

Çankırı ‘da 100 bin fidan dağıtıldı

Daha Yeşil Bir Çankırı ve Yaşanabilir Çevre hedefi için Çankırı genelinde toplam 100 bin fidan dağıtıldı.

Çankırı ‘da 100 bin fidan dağıtıldı
banner145

“Daha Yeşil Bir Çankırı ve Yaşanabilir Çevre” hedefi için Belediye Meydanı’nda Vali Vahdettin Özcan tarafından fidan dağıtıldı.

Çankırı Valiliği Orman İşletme Müdürlüğü,  Fidanlık Müdürlüğü ve Orman ve Su İşleri  Bakanlığı 9.Bölge Çankırı Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla Çankırı genelinde 21 Kasım 2012 Çarşamba günü toplam 100 bin fidan dağıtıldı.

Vali Özcan, Daha Yeşil Bir Çankırı ve Yaşanabilir Çevre” hedefine ulaşmak için çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Bu sürece vatandaşlararın da katılımını sağlamak için fidan dağıtıyoruz, tüm Çankırılıları fidan dikmeye davet ediyorum” diyerek vatandaşlara ve basın mensuplarına fidan dağıttı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fidanların kısa sürede dağıtımı tamamlandı.

Fidanlık Müdürü Jale Güven, düzenlenen törenle Çankırı Merkezde 20 bin fidanın dağıtıldığını, Kurşunlu, Çerkeş, Orta, Şabanözü, Kızılırmak İlçelerinde 10’ar bin, Bayramören, Atkaracalar, Eldivan, Korgun, Ilgaz ve Yapraklı İlçelerinde 5’er bin olmak üzere Çankırı genelinde toplam 100 bin adet Sedir, Çam, Karaçam ve Mavi Selvi’den oluşan fidanların vatandaşlara eşzamanlı olarak dağıtıldığını belirtti. Ayrıca Köy Muhtarlarının da Fidanlıktan dikebilecekleri kadar fidan alma imkanlarının olduğunu da söyledi.  

Fidan dağıtımı sonrası Vali Özcan, Kuveyt Türk Müdürü Hüseyin Yaşa’nın davetine icabet ederek, Kuveyt Türk Şubesini ziyaret etti.

Müdür Yaşa, bir yılı Cumhurbaşkanının İlimizi ziyareti günü tamamladıklarını belirterek, sundukları hizmetler ile ilgili bilgi verdi ve Çankırılılara hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.  

Vali Özcan, Modern dünyanın şirketlerinde artık sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunuluyor. Bu hizmetlerinizin dışında sizinle bir sosyal sorumluluk projesinde birlikte olmak isteriz. Eğitim, sağlık veya spor alanında olabilir diye belirtmesi üzerine Müdür Yaşa, konu üzerinde görüşmelerini yapacağını belirtti.

Ziyaret nedeniyle Vali Özcan’a teşekkür etti. Çalışanlarla sohbet eden Vali Özcan Kuveyt Türk’ten ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER