banner198

Çankırı emniyeti Yalman'a emanet!

Çankırı emniyeti Yalman'a emanet!

Çankırı emniyeti Yalman'a emanet!
banner145

İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.  Kararname ile Çankırı Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk Polis Başmüfettişliğine atanırken Çankırı Emniyet Müdürlüğüne Tokat Emniyet Müdürü Fikri Yalman atandı.

Emniyette geniş kapsamlı yapılan yeni görevlendirmeler ile 59 ilin Emniyet Müdürleri değiştirildi. Buna göre, 34 İl Emniyet Müdürü merkeze alınırken, 24 İl Emniyet Müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi. İlk ataması yapılan İl Emniyet Müdürü sayısı ise 37 oldu.İçişleri Bakanı onayıyla ise Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki 24 daire başkanı merkeze alınırken, ilk ataması yapılan daire başkanı sayısı ise 31 oldu.

 

 

YALMAN KİMDİR?

 

Fikri Yalman, 1967 yılında İzmir’de doğdu. 1985 yılında Polis Koleji, 1989 yılında da Polis Akademisinden mezun olduktan sonra sırasıyla; Gaziantep, Kahramanmaraş/Elbistan, İzmir, Samsun, İzmir İl Emniyet Müdürlüklerinin çeşitli birimlerinde görev yaptı.

 

Ardından, Bornova POMEM’de Öğretmen Emniyet Müdürü olarak görevini sürdürmüştür.

 

2012 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiş olup, İzmir Polis Teftiş Kurulu Bölge Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak görevini yapmakta iken 12.02.2014 tarihli kararname ile Tokat’a İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Fikri Yalman, evli ve iki çocuk babasıdır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 02:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER