banner198

Çankırı Kırıkkaleli Yatırımcıların ilgisini çekti

Detay Grup İnşaat Çankırı da yapacakları yurt yatırımı ile ilgili Vali Özcan a projeleri hakkında bilgi sundular.

Çankırı Kırıkkaleli Yatırımcıların ilgisini çekti
banner145

Detay Grup İnşaat Çankırı’da yapacakları yurt yatırımı ile ilgili Vali Vahdettin Özcan’ı Makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi sundular.

Kırıkkale Detay Grup İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Bozkurt ve Gayrimenkul Danışmanı Hakan Şansal, Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret ederek Çankırı’ya yapacakları Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu ile projesi ile ilgili bilgi sunarak, Vali Özcan’dan destek istediler.

Genel Müdür Bozkurt, Çankırı’da öğrencilerin yurt ihtiyaçlarının olduğunu duyduklarında bu alanda yatırım yapmak ve ihtiyaçları karşılamak istediklerini belirterek, 1300 kişilik yurt yapmak amacıyla Yapraklı Yolu üzerinde 5 dönümlük bir arsa aldıklarını ve projesini hazırladıklarını, 2013 yılında inşaat çalışmalarına başlayıp, yeni eğitim-öğretim yılında yurdu öğrencilerin hizmetine sunmayı planladıklarını belirterek, bu çalışmalarda Vali Özcan’dan destek istedi.

Vali Özcan, Çankırı’da özellikle Üniversite öğrencilerinin bu tür yurtlara ihtiyacı olduğunu belirterek, bu ihtiyaçların karşılanması amacıyla yatırımcılara destek olacaklarını belirtti. Özcan, Çankırı’nın 5.teşvik bölgesinde olduğunu, hatta eğitim yatırımlarında 6.bölge avantajlarından faydalanabileceklerini söyleyerek, “Yatırımcılarımıza her zaman kapımız açık, Detay Grup İnşaat olarak ta sizlere gerekli desteği vereceğiz. Yatırımınız İlimize ve sizlere hayırlı olsun” dedi.

Kuzka ve Kosgeb destekleri ile ilgili de bilgiler veren Vali Özcan, ilgili kuruluşların ofislerinden de detaylı bilgi alabileceklerini söyledi.   

1300 kişilik Öğrenci Yurdu’nun yapılması Üniversite öğrencilerinin barınma sorununun çözümünde büyük önem arzetmekte.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER