banner198

Çankırı Saadetten eğitim çalışması

İl Eğitim Başkanlığının organize ettiği eğitim seminerlerinin ilki, hafta sonu Çankırı da gerçekleştirildi.

Çankırı Saadetten eğitim çalışması
banner145

İl Eğitim Başkanlığının organize ettiği eğitim seminerlerinin ilki, hafta sonu Çankırı’da gerçekleştirildi.

 

“Bu Çalışmalar Bizi Zafere Götürecek”

Seminerin açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Uzun, Saadet Partisi olarak farklı olduklarını belirterek başladığı konuşmasında; “Bizler seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Her zaman disiplinli ve organizeli bir şekilde çalışıyoruz. Başarı ise aynen bu organizeli çalışmalarımız neticesinde gelecektir. Bugün burada teşkilatımızın üst kademesinde görev alan mensuplarımıza partimizin ve Milli Görüş’ün temel esasları anlatılacaktır. Anlatılacak konu bizim temelimizi oluşturur. Bu konuları bilerek yaptığımız çalışmalar bizi zafere götürecektir. Burada topladığımız enerji ve taze kanla, çalışmalarımızı güçlendirerek İnşâ-Allah seçimlere hazır hale gelmiş olacağız. Bu cümleden olarak, 26 Mart 2012 Pazartesi günü saat 19.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Aylık, Genişletilmiş İl Divanı’nı sizlere duyuruyorum ve herkesi davet ediyorum” dedi.

 

“Eğitimde Hedeflenen”

Genel Merkez Eğitim Koordinatörü, Genel Başkan Yardımcısı ve Başkanlık Divanı üyesi Muhittin Yıldırım, eğitim seminerlerinin teşkilat mensuplarına bir motivasyon oluşturduğunu dile getirerek; “Yapılacak eğitimde hedeflediklerimiz şunlar: Biz bir teşkilat çatısı altında çalışıyoruz. Dolayısıyla bizim üç konuda aynı şekilde hareket etmemiz gerekir. Bunlar, Fikir Birliği, Söylem Birliği ve Eylem Birliğidir. Ne zaman biz bu üç konuda aynı şekilde hareket edersek o zaman başarıya ulaşmış oluruz” diye konuştu.

 

Eğitim seminerinde partililere Temel Esaslar, Tanıtma ve medya, Niçin Milli Görüş, Sosyal Yapının Güçlendirilmesi, Siyasi Rakiplerin Stratejileri ve İletişim Teknikleri konularında dersler verildi.

 

Kişisel ve toplumsal çalışmalarda teşkilat bilinci ve disiplininin öneminin vurgulandığı seminerde, parti dinamizminin eğitim programlarıyla büyük bir ivme kazanmasının hedeflendiği belirtildi.

 

Çankırı İl yönetimi ile tüm ilçelerin tam kadro hazır bulunduğu eğitim toplantısı teşkilatların eğitimine olduğu kadar, aradaki bağların güçlenmesine de vesile oldu. Sabah 09.00’dan akşam 17.00’a kadar devam eden programa olan ilgi, başta İl Başkanı Ömer Uzun olmak üzere tüm yöneticileri ve katılımcıları ziyadesiyle memnun etti. Çok yoğun ve verimli geçen eğitime katılan parti mensupları, aynı zamanda dinlenme ve enerji toplama imkanı buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER