banner198

Çankırı Tarım İl Müdürlüğüne Metin Karaoğlanoğlu getirildi

Mustafa Altun dan boşalan Tarım İl Müdürlüğü görevine Metin Karaoğlanoğlu getirildi.

Çankırı Tarım İl Müdürlüğüne Metin Karaoğlanoğlu getirildi
banner145

Mustafa Altun’dan boşalan Tarım İl Müdürlüğü görevine Metin Karaoğlanoğlu getirildi.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum İl Tarım Müdürlüğüne atanan Mustafa Altun’dan boşalan Çankırı İl Tarım Müdürlüğü koltuğunu Tosya İlçe Tarım Müdür vekili Metin Karaoğlanoğlu getirildi.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığından çıkan atama kararı Çankırı Valiliğine ulaşırken Metin Karaoğlanoğlu’nun yakın bir zamanda Çankırı’ya gelerek görevine başlayacağı bilgisine ulaştık.

Çankırı Postası 02 Şubat tarihinde yayımlanan “Tarım’ın Patronu gecede neden yoktu…” başlıklı haberinde AK Parti İl teşkilatı tarafından istenmeyen kişi olarak ilan edilen Mustafa Altun’un görev yerinin değiştirileceğini ve yerine Tosya İlçe Tarım müdürü Metin Karaoğlanoğlu’nun getirileceğini bilgisini okuyucularına duyurmuştu.

Metin Karaoğlanoğlu kimdir?

1963 yılında Çerkeş'te dünyaya gelen Metin Karaoğlanoğlu, ilk, orta ve lise tahsilini  Çerkeş'te yaptı. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden mezun olduktan sonra kısa bir süre özel bir firmada çalıştı. Daha sonra Adalet Bakanlığının İzmir-Foça'daki birimlerinde veterinerlik görevinde bulundu. 1991 yılının Kasım ayından bu yana da Tosya Tarım İlçe Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Karaoğlanoğlu evli ve iki çocuk babası.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER