banner306
banner198

Çankırı’da okullar tatil mi? İşte cevabı

Çankırı’da okullar tatil mi? İşte cevabı

Çankırı’da okullar tatil mi? İşte cevabı
banner145
Çankırı’da sabah saatlerinde başlayan ve etkisini artıran kar yağışı nedeni ile Çankırı merkez ve bazı ilçelerde ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreliğine tatil edildi.


Merkez ve altı ilçede okullar tatil!

Vali Vahdettin Özcan  yoğun kar yağışı nedeniyle İl Merkezi, Çerkeş, Korgun, Eldivan, Atkaracalar, Bayramören, Yapraklı ve Orta (Yatılı Bölge Okulu hariç) İlçelerindeki okulların tamamında, Kurşunlu ve Şabanözü İlçelerinde ise taşımalı eğitim yapan öğrenciler için 11 Şubat 2015 Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.


Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Postasına yaptığı ilk  açıklamada Çerkeş ve Orta ilçesinde okulların yoğun kar yağışı nedeni ile tatil edildiğini belirtmişti. 

Özcan, "Henüz merkezle ilgili bir karar vermediklerini  çocukların sağlığını da eğitimlerini de düşündüklerini anlatmıştı. Özcan, “İl Milli Eğitim Müdürü ile 23’00’da buluşup dışarı çıkacağız ve ona göre karar vereceğiz. “ ifadelerine yer vermişti.

Ve Vali Özcan, Milli Eğitim Müdürü ile dışarıda yaptığı incelemenin ardından  
Çankırı Merkez, Eldivan, Şabanözü, Atkaracalar, Yapraklı, Orta, Çerkeş ve köylerinde eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. 


Sakın yola çıkıyım demeyin!
Öte yandan 
İstanbul ve Çankırı'yı birbirine bağlayan Gerede  kemikli rampasında trafik akışı tamamen durdu. Telefonla görüştüğümüz yol boyundaki tesis işletmecileri   yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile trafiğin tamamen durduğunu ifade etti.  Can güvenliğiniz açısından yola çıkmamanız yolda iseniz uygun konaklama tesislerinde beklemeniz önemle duyurulur.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 14:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan Hüseyin
hasan Hüseyin - 9 yıl Önce

Liselere de tatil mi ?

Mahmut
Mahmut - 9 yıl Önce

tatil tatil keyfine bak dostm

abdullah
abdullah - 9 yıl Önce

Haberde okulların tamamında diyor, liseli arkadaş da liselere de tatil mi diyor.

SIRADAKİ HABER

banner304