banner198

Çankırının Luganosu Fenerbahçeye Gitti

Çankırıspor tarihinin en büyük transferini gerçekleştirerek Fenerbahçe’ye imza atan Samet Önger “Sudan sebeplerle memleketimden koparıldım” dedi.

Çankırının Luganosu Fenerbahçeye Gitti
banner145

Sezon başında Çankırıspor’dan kadro dışı bırakılarak ayrılan üç futbolcudan biri olan Samet Önger, Çankırıspor tarihinin en büyük transferini gerçekleştirerek Fenerbahçe’ye imza attı. “Sudan sebeplerle memleketimden koparıldım” diyen Önger, Çankırı Postasına önemli açıklamalarda bulundu.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Beylerbeyispor’un 21 yaşındaki stoperi Samet Önger’i renklerine bağladı. Çankırıspor antrenörü Hakan Yılmaz’ın kadroya dahi almayıp Çankırıspor’dan gönderdiği Samet’in sarı lacivert renklere imza atmasıyla tam takır durumdaki Çankırıspor kasası da para görmüş oldu.

 

Sezon başında Çankırıspor’dan Beylerbeyi’ne transfer olan 21 yaşındaki genç stoper Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili Çankırı Postası’na önemli açıklamalarda bulundu. Haber servisimize duygularını anlatan Samet Önger, “Rüyada gibiyim. Mehmet Sevdiyar ağabeyimin benim için söylediği “Çankırı’nın Luganosu” lakabı bir anlamda gerçek oldu. Bundan sonra Fenerbahçe’nin yerli Luganosu olmak için çok çalışacağım. Çankırı’yı ve Çankırılıları çok seviyorum. Benim hiçbir zaman Çankırı veya Çankırılılarla problemim olmadı. Çankırıspor yönetimi veya teknik heyeti için hiçbir şey söylemiyorum. Her şey herkesin gözü önünde gerçekleşti. Sadece Çankırısporluların şunu bilmesini isterim. Ben Çankırıspor’da kalmak için elimden geleni yaptım ancak sudan sebeplerle memleketimden koparıldım. Bundan sonra Çankırı’yı Fenerbahçe’de en iyi şekilde temsil edeceğim. Tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.” diye konuştu.

 

ÇANKIRISPOR SADECE YETİŞTİRME BEDELİ ALACAK!

 

Düşmekten son hafta kurtulan ve evlere şenlik yasadışı para toplama kampanyasıyla sokak sokak para toplamaya çalışan Çankırspor yönetimi Samet Önger transferiyle cebi para görecek.

 

Adeta elindeki altın yumurtlayan tavuğu sezon başında Beylerbeyine gönderen Çankırıspor, bu taranseferden tahminlere göre  yetiştirme bedeli olarak 100 bin lira kazanacak.

 

Beylerbeyi ise transferden 500 bin lira civarında bir parayı kasasına atacak.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER