banner198

Çivitcioğlu Adaylığını Açıkladı

Salim Çivitcioğlu düzenlediği basın toplantısıyla İl Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Çivitcioğlu Adaylığını Açıkladı
banner145

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu düzenlediği basın toplantısıyla 14 Nisan’da yapılacak İl Kongresinde, İl Başkanlığa koltuğuna aday olduğunu açıkladı.

 

Ak Parti İl Başkanlığında ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Çivitcioğlu, Başbakan Erdoğan tarafından atama yoluyla İl Başkanlığı görevine getirildiğini ifade ettiği konuşmasında, en zor zamanda görev almanın sorumluluğunu taşıdığını ve 12 Haziran seçimlerinde Çankırı’da, görülmemiş bir oy oranı ile zafere ulaştıklarını ifade etti.

 

Göreve geldiği günden itibaren her türlü kararı teşkilatıyla birlikte aldıklarının altını çizen Çivitcioğlu, Çankırı’ya hizmet noktasında, uyumla başarıyı yakaladıklarını belirtti.

 

İlçe, Gençlik ve Kadın Kolları kongrelerini tek adayla gittiklerini anlatan Çivitcioğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında bugün burada İlçe Başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı ve Grup Başkan Vekili, Kadın Kolları Başkan ve üyeleri, Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri ile beraber olduklarını söyledi.

        

Ak Parti İl Başkanlığının Millete hizmet makamı olduğunu bildiren Çivitcioğlu, “ Ak Parti Çankırı teşkilatlarımızın geniş kabul gören başarı grafiği, benim yeni dönemde de İl Başkanlığı görevine yeniden devam etme konusunu tüm kesimlerin gündemine getirdi. Partimize oy veren ve vermeyen her Çankırılı’nın İl Başkanı olmak için, İl Belediyesi tekrar başta olmak üzere tüm ilçe Belediyelerimizi kazanmak için, kadınlarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet etmek için, Çankırı’yı yerel hizmetlerde daha üst noktalara taşımanın takipçisi olmak için, ekonomide, demokratikleşmede ve sosyal politikalarda partimizi en üst noktalarda temsil etmek için, hak için, adalet için, insanları ötekileştirmemek için, kısacası olduğumuz gibi görünmek için 14 Nisan 2012 Cumartesi günü 4.Olağan Çankırı Ak Parti İl Kongresine İl Başkanı adayı olduğumu ilan ediyorum” dedi.

 

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleşecek Ak Parti İl Kongresi, 14 Nisan tarihinde gerçekleşecek.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER