banner198

Çorum deplasmanından puansız dönüyoruz.

Maçın ilk yarısında Alaattin, ikinci yarısında da Aykutun ayağından iki önemli fırsatı harcayan Çankırı Belediyespor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Çorum deplasmanından puansız dönüyoruz.
banner145

Çorumspor'un özellikle ikinci yarıda tel tel döküldüğü maçta Çankırı Belediyespor sahadan yediği tek golle 1-0 mağlup ayrıldı.


Çorumspor, sahaya Tokat ve Şekerspor maçlarındaki ilk 11’den sadece Aydın’ın yerine Adem değişikliğinden oluşan kadroyla çıktı. Maça hızlı başlayan Çorumspor, ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklarla gol ararken, 21. dakikada Adem’in uzaktan attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra farkı artıracak pozisyonlardan yararlanamayan Çorumspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, kalesinde tek tehlike yaşadı.


İkinci yarıda tanınmayacak kadar kötü bir futbol sergileyen Çorumspor, toparlanan ve gol için dalga dalga üzerine gelen Çankırı Belediye karşısında oldukça zor anlar yaşadı. Son dakikaları gerilim altında geçen maç Çorumspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

STAT: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu

HAKEMLER: Hasan Kılıçoğlu ** (Hatay), Emrah Öztürk *** (Adana), Fevzi Demirhan *** (G.Antep) 4. Hakem: Mustafa Yılmaz (G.Antep)

ÇORUMSPOR: Özcan ***, Erkam *, Fatih ** (Dk.59 Vedat *), Ömür **, Bora **, Veysi **, A.Cemal * (Dk.72 A.Kemal *), Uğurtan *, Adem ** (Dk.61 Ozan *), Ferdi **, Emre **

ÇANKIRI BELEDİYE: Ergin **, Erol *, Ali *, Serhat*, Fatih Kılıç * (Dk.64 Görkem *), Gökhan *, Hüseyin **, Fatih Aktaş * (Dk.74 Mehmet *), Aykut ** (Dk.81 Özgür *), Alaaddin **, Muğdat **

GOL: Dk. 21 Adem

SARI KARTLAR: Özcan, Erkam, Uğurtan ve Ozan (Çorumspor)

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

DAKİKA 3: Sol kanattan gelişen Çorumspor atağında, Emre müthiş bir vücut çalımıyla rakibinden sıyrıldı ve ceza sahasına girdi. Çizgiye kadar inen Emre pas vermek yerine topu dar açıdan kaleye göndermeyi tercih edince top yan filede kaldı.

 

DAKİKA 12: Çorumspor savunmasından Fatih ceza sahasında inanılmaz bir hata yaptı ve topu rakibine bıraktı. Muğdat kaptığı topla çizgiye inmeden arka direkteki Alaaddin’i gördü, Aladdin de gelişine topu 2 metreden kaleye vurdu ancak son anda kaleci Özcan ayakları ile topu çizgiden çıkarttı.

 

DAKİKA 15: Adem’in pasında Ferdi sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu, kaleci Ergin gole izin vermedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAKİKA 17: Orta sahadan Ferdi’nin uzun pasında savunmadan seken topa Emre penaltı noktası üzerinde kaleci ile birlikte yükseldi ve kafayı vurdu, kaleci Ergin son anda parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

 

DAKİKA 21 (GOL): Uğurtan’ın pasında Adem topla buluştu ve sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu, top kalecinin sağından filelere gitti: 1-0.

 

DAKİKA 36: Sol kanattan gelişen Çorumspor atağında, Fatih ortaladı, altı pas çizgisi üzerinde Emre uygun durumda olmasına rağmen kafayla dokunamadı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAÇIN İKİNCİ YARISI…

DAKİKA 51: Çankırı Belediye savunmadan çıkarken Hüseyin’in yan pasında araya giren Adem solundaki Uğurtan’ı kaçırdı. Uğurtan ceza sahasına girdi ve çok sert vurdu, az farkla aut.


DAKİKA 58:
Çankırı Belediyespor’dan Serhat kullandığı serbest vuruşta yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu, top direği adeta sıyırarak auta çıktı.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAKİKA 70: Bu kez Muğdat 25 metreden vurdu, kaleci Özcan üzerine sert gelen topu sadece çelebildi, boşta kalan topu 2 metreden Aykut kaleye gönderdi, Ömür’ün ayaklarına çarpan top kornere çıktı. Kornerden gelen topa arka direkte iyi yükselen Muğdat kafayı vurdu top üst direği sıyırarak auta çıktı.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAKİKA 85: Çorumspor atağında, Emre soldan ceza sahasına girdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı, şut atmak yerine pas vermeyi tercih edince savunma araya girip mutlak golü önledi.

 

Ve maçın orta hakemi Hasan Kılıçoğlu, Çorumspor’un 1-0 galibiyetini ilan eden son düdüğü çaldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoğraflar için Çorum Hakimiyet gazetesinden Hüseyin Aşkın'a vermiş olduğu destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Grubumuzda oynanan diğer maçların sonuçları şöyle:

Bugsaş Spor: 4 – Ofspor: 2
Karsspor: 1 – Akçaabat Sebatspor: 1
Trabzon Karadenizspor: 0Etimesgut Şekerspor: 3
Pursaklarspor: 0Tokatspor: 2
Kırşehirspor: 3 – Erzurumspor: 0 (Erzurumspor sahaya çıkmadığı için bu maçı Kırşehirspor 3-0 hükmen kazandı)

 

Grubumuzda oynanan bugünkü maçlar ile puan cetvelinin yeni sıralaması şöyle oldu: Bugsaşspor 12 puanla liderliğini sürdürürken, Tokatspor 9 puanla ikinci, Etimesgut Şekerspor 8 puanla üçüncü sıraya yükseldi. Çankırı Belediyespor topladığı 4 puanla 8’inci sıraya geriledi.

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER