banner306
banner198

DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, 12 Haziran TBMM Genel Seçimleri dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekili Adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Pazar günü gerçekleşecek olan 12 Haziran Genel seçimlerin milletimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini diledi.

Mesajında 12 Haziran seçimlerin Türk demokrasinin önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu belirten Ak Parti Milletvekili Adayı Av. İdris Şahin, “Pazar günü milletimiz sandığa giderek Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendiren bir tercihte bulunacak. Halkımız tercihini istikrardan yana, Türkiye’mizin ve Çankırı’mızın büyümesinden yana kullanacağına olan inancımı yineliyor, milletimizin demokrasi karşıtlarına karşı en güzel cevabı sandıkları patlatırcasına verecekleri oylarla göstereceklerini belirtmek istiyorum. 12 Haziran akşamı Demokrasi Bayramını halkımızla kutlayacağız” diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz’de 12 Haziran seçimleri dolayısıyla yayımladığı mesajda; milletin sağduyusuna güveninin tam olduğunu söyledi.

12 Haziran seçimlerinin çok önemli bir süreç olduğuna vurgu yapan Hüseyin Filiz, milletimizin Ak Parti iktidarının üçüncü ve ustalık dönemine verecekleri yüksek oy oranıyla katkı sağlamalarını istedi. Filiz,“Seçimlere sayılı günler kala milletimizin 2023 hedefine ulaşmak için oyunu 12 Haziran günü hizmet siyasetine vereceğine inanıyorum” dedi.

Gece demeden, gündüz demeden halkımızla omuz omuza çalışarak seçim maratonunu başarılı bir şekilde tamamladıklarını söyleyen Filiz,”Pazar günü gerçekleşecek olan 12 Haziran Genel seçimlerin milletimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304