banner198

Dinç ten Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Başkan Dinç, ihtiyaç sahibi öğrencilerin çanta ve kırtasiye malzemelerini karşıladı.

Dinç ten Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 2012–2013 eğitim-öğretim yılına hızlı bir giriş yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilerin çanta ve kırtasiye malzemelerini karşılıyor.

Belediye Sosyal Yardımlaşma Merkezi, Başkan İrfan Dinç önderliğinde Cumhuriyet İlkokulu’na ziyarette bulunarak, içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantaları öğrencilere dağıttı.

Çocuklara “Beni tanıyor musunuz?” diye soran Başkan Dinç, çocuklardan “Tanıyoruz, siz Belediye Başkanımız İrfan Dinç’siniz” cevabını alınca tebessüm etti.

Okul yönetiminin belirlediği liste dâhilinde yardımlarına devam eden Başkan Dinç “Yeni eğitim-öğretim yılına, çocuklarımıza hediye vererek başlamak istedik. Okul yönetimi ve velilerle koordinasyon halinde, çocuklarımızın ve okullarımızın eksikliklerini belirliyoruz. Çankırı Belediyesi olarak, çocuklarımızın eğitimle ilgili ihtiyaçlarının karşılanması bizim için büyük önem taşıyor. Özellikle ihtiyaç sahibi çocuklarımızın okul yaşantılarına ciddi eksikliklerle başlamalarına gönlümüz razı değil. Biz, çocuklarımızı çok iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bu anlamda elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. ” diyerek öğrencilere başarılar diledi.   

Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Osman Şahin ve öğretmenler, her yıl eğitime destek verdikleri için Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür etti.

M.K.E. Tophane İlkokulu, Mehmetçik İlkokulu, TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu, İsmet İnönü İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’na yapılan eğitim yardımları, Çankırı’daki tüm okullar tamamlanana kadar devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER