banner198

Emiroğlu Kuyumculuk sahipleri Ankarada görüldü!

Ekonomik kriz yüzünden zor durumda kalarak işyerlerini kapatmak zorunda kalan firma sahibi İ.E. Ankarada görülmüş.

Emiroğlu Kuyumculuk sahipleri Ankarada görüldü!
banner145

Emiroğlu Kuyumculuğun başta Çankırı'daki işyeri olmak üzere Ankara'daki işyerlerini ya kapatması ya da tasfiye etmesi ile ortaya çıkan kaos her geçen gün yeni bir olay ile farklı boyut kazanıyor!

 

Emiroğlu Kuyumculuğun sahiplerinden İ.E. Ankara'da bir psikiyatri merkezinde, kendisinden 190 bin TL alacağı olan M.O tarafından görülmüş!

 

Çankırı Emniyet Müdürlüğünün basın bülteninde yer alan bir habere göre hafta başında (5 Ekim 2009 Pazartesi) İ.E’yi psikiyatri merkezinde gören ve kendisinden 190 bin TL alacağı olduğunu söyleyen M.O (1974) isimli alacaklı, İ:E ile birlikte Gazi Fişek Fabrikasının bulunduğu bölgeye gittiklerini ve İ.E’nin üzerindeki silahı çıkartarak “kendimi öldürürüm” dediğini söylüyor!

 

İ.E. bu sözleri söylerken öbür yandan silahı kendisinden 190 bin TL alacaklı olan M.O’ya doğrultuyor! Ancak bir anlık dalgınlıktan faydalanan M.O, kendisine doğrultulan silahı İ.E’nin elinden alıyor ve silahı kendi aracının bagajına koyuyor.

Polis bülteninde yer alan bilgiye göre daha sonra M.O olay yerinden ayrılıyor! Ve M.O. aracının bagajındaki silahla Çankırı’ya dönüyor! Silahı Emniyet Müdürlüğüne giderek polise ifade tutanağı ile teslim ediyor.

 

Emniyet kayıtlarına kadar yansıyan bu olay, bakalım önümüzdeki günlerde hangi gelişmeleri beraberinde getirecek? Çankırı Postası olarak konuyla ilgili bilgileri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER