banner306
banner198

Erdoğan yaran diyarından gençlere seslendi!

Erdoğan, “Karşımdaki gençliği, eli molotoflu gençlik olarak görmüyorum, o eli molotoflu olanların kurtuluşuna vesile olacak bir gençlik olarak görüyorum.

Erdoğan yaran diyarından gençlere seslendi!
banner145
Çankırı’da Sumitomo Rubber AKO Oto Lastik Fabrikası’nın açılışının ardından Çankırı Belediyesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye binası önünde vatandaşlara hitap ederek, “Bu ülkede terörle, kanla iş başına gelmek isteyenlere siz demokratik yoldan 1 Kasım’da en güzel cevabı vereceğinize inanıyorum” dedi.

Türk-Japon ortaklığı ile kurulan Sumitomo Rubber AKO Oto Lastik Fabrikası’nın açılışını gerçekleştirmek üzere Çankırı’ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninin ardından Çankırı Belediyesi’ne geçti.

Kendisini görmek üzere Çankırı Belediye binası önünde toplanarak sevgi tezahüratlarında bulunan binlerce vatandaşın isteğini kırmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Çankırılılara hitap etti.

Konuşmasına, Çankırı’ya gelmesine vesile olan fabrikanın açılışının Çankırı’ya ve Çankırılılara hayırlı olmasını dileyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankırı’da gerçekleştirilen 1 milyar 332 milyon TL bedeli olan 74 ayrı yatırımın toplu açılış törenini yapmayı planladıklarını, yaşanan gelişmelerden dolayı bu programı iptal ettiklerini söyledi.

“BİZİM YOLUMUZ SEVGİ YOLUDUR”

Türkiye’nin bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya ve kardeş olmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ülkede terörle, kanla iş başına gelmek isteyenlere siz demokratik yoldan 1 Kasım’da en güzel cevabı vereceğinize inanıyorum” dedi. “Bizim yolumuz, kan yolu değildir, şiddet yolu değildir. Bizim yolumuz sevgi yoludur, aşk yoludur” diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yola böyle çıktıklarını, böyle yürüdüklerini ve böyle yürüyeceklerini belirtti.

Konuşmasında, kendisine sevgi tezahüratlarında bulunan gençlere, “Siz bu milletin geleceğisiniz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karşımdaki gençliği, eli molotoflu gençlik olarak görmüyorum, o eli molotoflu olanların kurtuluşuna vesile olacak bir gençlik olarak görüyorum. Sizler elinde bilgisayarı ve kitabıyla geleceğin günlerini aydınlatacak gençliksiniz” diye konuştu.

Açılışını yaptığı fabrikada çalışan işçilerin, kendisinden, fabrikanın Çankırı il merkezine uzaklığından dolayı fabrika yakınına bir toplu konut alanının oluşturulmasını istediğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyu Toplu Konut İdaresi Başkanı, Çankırı Belediye Başkanı ve Valisi ile konuştuğunu belirterek, talebin gerçekleştirileceği müjdesini verdi.

“TERÖRÜN ARKASINDAKİLERİ ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ”

Çankırılılara “Biz sizleri Allah için seviyoruz, bizi duada unutmayın” diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi: “İşte son terör eyleminin faturasını gördünüz, 97 vatandaşımız maalesef acımasızca, vahşice öldürüldü. Faillerini bugün, yarın inşallah çıkaracağız. Ama bilesiniz ki, terörün iyisi kötüsü olmaz, terörün tamamı kötüdür. Ve bunları tespit etmek suretiyle de gereği yapılacaktır. Canlı bomba olarak ölenler öldü zaten. Fakat bunların arkasında kim var, mesele şimdi onları çıkarmakta; onları çıkaracağız.”

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 05:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304