banner198

Esnaf ve Sanatkarlardan Depremzedelere Yardım Eli

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu 7,2 şiddetinde depremle sarsılan Van halkı için yardım kampanyası düzenledi.

Esnaf ve Sanatkarlardan Depremzedelere Yardım Eli
banner145

Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz 7,2 şiddetinde depremle sarsılan Van için Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonunun düzenlediği yardım kampanyası ile ilgili bir açıklamada bulundu.

 

Osman Karadeniz’in açıklaması;

 

Van ilimizde meydana gelen 7.2 şiddetindeki deprem, can kaybının yanında binlerce vatandaşımızın soğuk hava şartlarında barınma sorununa neden olmuştur.

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonumuzun 24.10.2011 tarih ve 2442 sayılı genelgeleriyle teşkilat birimlerimiz, Esnaf ve Sanatkârlarımızın desteklerini sağlamak amacıyla yurt genelinde yardım kampanyası başlatmıştır.

           

Devletimizin yaptığı yardımların yanında sivil toplum örgütü olarak bizlerin katkıları felaketin acılarını azaltacak, milli birlik ve dayanışmayı artıracaktır.

 

Bu nedenle aşağıda verilen banka hesap numaralarına yapacağınız bağışlar büyük önem taşımaktadır.

 

Yapacağınız yardımların Allah katında kabulünü diler, bol ve bereketli kazançlar dileklerimle Hepinizin mübarek kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

           

BANKA HESAP NUMARASI:

Türkiye Halkbankası Ankara Bakanlıklar Şubesi 16000074

IBAN KODU : TR10000 1200 9408 0001 6000074

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER