banner306
banner198

Ulaşım Hizmetlerinden bayrama yönelik yeni uygulama

Çankırı Belediye Başkanlığı Ulaşım Hizmetleri Bürosunca, Kurban Bayramına yönelik uygulamalar belirlendi.

Ulaşım Hizmetlerinden bayrama  yönelik yeni uygulama
banner145

Çankırı Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Bürosunca, Kurban Bayramına yönelik uygulamalar belirlendi.

 

Alınan karar doğrultusunda,  şehir içi halk otobüsleri Kurban Bayramının ilk iki  günü ücretsiz hizmet verecek. Çankırılılar eş, dost ve akrabalarını ziyaretlerini Kurban Bayramının ilk iki günü olan Pazar ve Pazartesi günleri şehir içi toplu ulaşım araçları ile ücretsiz olarak gerçekleştirebilecekler.

 

Arefe Günü Mezarlığa Ücretsiz Otobüs Kaldırılacak

 

Çankırı Belediyesi Arefe günü şehir mezarlığına belediye önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

 

05 Kasım 2011 Cumartesi günü mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar Belediye önünden saat 10.00 ile saat 16.00 arasında kalkacak otobüslerle şehir mezarlığı girişine (Fatih Camii Karşısı) ücretsiz olarak gidebilecekler.  Öte yandan Arefe gününden bayram sonuna kadar halk otobüslerinde şeker ve çikolata ikramı yapılacak.

 

Zabıta Ekipleri Bayram Boyunca Mesai Yapacak

 

Kurban kesim yerlerini ve hayvan pazarını denetlemek, vatandaşlara yardımcı olmak üzere Zabıta ekipleri görevlendirildi.

 

Görevli Zabıta ekipleri,  kasaplık ruhsatına haiz olmayan mekânlarda kıyma çekilmesine ve çektirmek isteyenlere izin vermeyecek. Veteriner Müdürlüğündeki kurban kesiminin düzenini de sağlayacak olan Zabıta ekipleri, gelen ihbarlar üzerine mıntıka temizliği ve doğabilecek olumsuzluklara zamanında müdahale edecekler.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304