banner198

Esnafı kızdıran o yol, kısmi olarak trafiğe açıldı

Çankırı Valiliği'nin bulunduğu Necip Fazıl Kısakürek sokakta araç trafiğine kapalı bölüm kısmı olarak trafiğe yeniden açıldı.

Esnafı kızdıran o yol, kısmi olarak trafiğe açıldı
banner145
Çankırı Valiliği'nin bulunduğu Necip Fazıl Kısakürek (Park) sokakta araç trafiğine kapalı bölüm kısmı olarak trafiğe yeniden açıldı.

 

OHAL  kapsamında alınan tedbirler nedeni ile stratejik binalar arasında yer alan Çankırı Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü çevresinde yollar yaklaşık bir yıl önce bariyerlerle çevrilerek trafiğe kapatılmıştı. Yapılan yeni düzenleme ile valilik önünden geçen yol, mesai saatleri dışında araç trafiğine kısmı olarak  yeniden açıldı.  İl Emniyet Müdürlüğü önündeki bariyerler de kaldırılarak sokakta trafik  akışı normale döndü.

 

Yaklaşık bir yıl önce gerçekleştirilen düzenlemeler neticesinde çevre esnafı işlerinin düştüğünü söyleyerek rahatsızlıklarını dile getirmiş ve yolun trafiğe açılmasını talep etmişti.

 

Öte yandan valiliğin karşısına monte edilen levhalarla, ceplere araç park etmesi ve bekleme yapması durumunda çekici marifeti ile aracın bulunduğu yerden kaldırılacağı uyarısı yapıldı. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 00:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER