banner198

Feslikan asfalta kavuştu

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Abdulhalik Renda Mahallesi Feslikan mevkiinndeki yolları sathi kaplama asfalt ile kaplandı.

Feslikan asfalta kavuştu
banner145

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Abdulhalik Renda Mahallesi Feslikan mevkiinde bulunan Aksu, İkizler ve Afgan sitelerinin çevresindeki yollar sathi kaplama asfalt ile kaplandı.

Son yıllarda yapılan konutlarla bölgede yaşayan nüfus sayısındaki artış bölgede altyapı hizmeti talebini de beraberinde getirdi. Vatandaşların yazın toz, kışın çamurdan kurtulması amacıyla, Çankırı Belediyesi İl Özel idaresi arasında yapılan protokol kapsamında Köy hizmetlerinin araç desteği ile 35 ton astar, 50 ton asfalt ve 1100 ton mıcır kullanılarak sathi kaplama yapıldı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, yapımı yeni tamamlanan modern konutlarda vatandaşların oturmaya başlaması ile birlikte yolun acil bir ihtiyaç haline geldiğini belirterek “Burada oturan vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmek için sathi kaplama yapmak suretiyle sıkıntıyı giderdik. Bundan böyle hem yayalar hem de araçlar için daha rahat bir ulaşım sağlanacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER