banner198

Filiz den Köroğlu’nun Açıklamalarına Destek

Çivitçioğlu Medresesinde bir basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı ya yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Filiz den Köroğlu’nun Açıklamalarına Destek
banner145

Çankırı Ak Parti Milletvekili Hüseyin Filiz, Baro Başkanı Erkan Köroğlu’nun yol yapım çalışmalarıyla ilgili açıklamalarına destek verdi. Konuyla ilgili İdris Şahin’in açıklamalarını da hatırlatan Filiz, üstü kapalı olarak İdris Şahin’in yalan söylediğini kaydetti. 

 

Çivitçioğlu Medresesi'nde bir basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı'ya yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Çankırı'da heyecan verici gelişmelerin yaşandığını ifade eden Filiz, "Bir şeyler yapabilmek için güçlü olmak ve kaynak bulmak getirir. Biz adeta Çankırı için yatırım kapma yarışındayız. Hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyor ve başka işlerle uğraşmıyoruz" diye konuştu.

 

Filiz, Ak Parti iktidarında Çankırı'ya tarihinin en büyük yatırımları yapıldığını belirterek, "Çankırı'ya her taraftan para akıyor.  Bu Ankara'da boş yatmadığımızın bir göstergesidir" dedi.

 

Çankırı'da devam eden şehir içi geçişi yol yapım çalışmalarının halkı rahatsız ettiğini dile getiren Filiz, halktan gelen tüm talepleri değerlendirmeye çalıştıklarını vurguladı.

 

Gazetecilerden gelen soruları da yanıtlan Milletvekili Filiz, Çankırı Baro Başkanı Erkan Köroğlu’nun, bir yiğitlik örneği gösterdiğini ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’dan konuyla ilgili randevu talep ettiğini hatırlattı.

 

Filiz, Milletvekili İdris Şahin ve Vali Vahdettin Özcan’la birlikte Bakan Yıldırım’la görüştüklerini ifade ederek, “Ben Çardaklı Belde Belediyesinin talebini söyleme niyetiyle gitmiştim. Başka bir konudan haberdar değildim. Orada Baro Başkanı Erkan Köroğlu’nun bakanlıkla ilgili suç duyurusunda bulunduğu bakanımıza iletildi. Bakan da "Hayırdır ne suç duyurusu" deyince, yollarla ilgili suç duyurusunda bulunulduğu anlatıldı. Benim konuyla alakalı hiçbir bilgim yoktu. Bilgim olsaydı “Hayır bakanım, sizinle yada hükümetimizle ilgili suç duyurusu değil. Yolu yapan müteahhitle ilgili” diyebilirdim. Ama orada bir bilgim yoktu, sustum kaldım. Daha sonra Şahin tarafından sizden bir randevu talep edilmiş, böyle bir randevu vermeyin imasında bulunuldu. Bakanımızda “Siz istemiyorsanız biz kimseye randevu vermeyiz” cevabını verdi. Olay aynen bu şekilde gerçekleşti.” dedi.

 

Filiz, konunun Bakan Yıldırım’a İdris Şahin tarafından yuvarlak bir şekilde anlatılarak engellendiğini anlattı.

 

Köroğlu’nun AK Parti İl Başkanlığı yaptığını ve halen AK Parti’nin bir üyesi olduğunu ifade eden Filiz, “Köroğlu, bir sorumluluk güdüyor ki, bakandan talimat almadan hareket etmek istememiş. Benim şahsi kanaatim, Erkan Köroğlu’nun bu konuda büyük bir yiğitlik ve insani bir vazife yapmıştır.” ifadelerini kullandı.

 

Filiz, Köroğlu’nun konuyla ilgili hukuk mücadelesinde Köroğlu’na destek vereceğini sözlerine ekledi
Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2013, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER