banner198

Gençlik Meclisinde Seçim Heyecanı

Çankırı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Belediye Meclis salonunda 6.sını gerçekleştirdikleri Genel kurulda yeni dönem başkanlarını seçti.

Gençlik Meclisinde Seçim Heyecanı
banner145

Çankırı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Belediye Meclis salonunda 6.sını gerçekleştirdikleri Genel kurul da yeni dönem koordinatörlerini (Başkanlarını) seçti.

 

Çankırı Kent Konseyi Başkanı Celal Kaman ve Yürütme Kurulu üyesi Av. Tuba Demir’in katıldığı Genel kurulda, bayanlarda 24 oyla Esra Akçeken ve erkeklerde 21 oyla Enes Demirezen yeni dönem başkanlığına seçildiler.

 

Karatekin Üniversitesi dâhil olmak üzere, 15 – 26 yaş grubundaki öğrencilerin ve sivil toplum örgütlerinde görev alan gençlerin bir araya gelerek gerçekleştirdikleri genel kurulda Çankırı’nın gelişimine katkı sağlamak amacıyla 12 kişiden oluşan yürütme kurulu belirlendi.

 

Oylamalardan sonra gençlere kapanış konuşması yapan Çankırı Kent Konseyi Başkanı Celal Kaman “ Bizim zamanımızda gençlerin kendini ifade edebilecekleri böyle bir yapı mevcut değildi. Şimdi görüyorum ki; sizler güzel işler yapabilmek için özgür bir şekilde kendinizi ifade edebiliyorsunuz. Bu hem şehrimiz için hem de ülkemiz için olumlu bir gelişmedir. Seçilen ve seçilemeyen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum, yeni yürütme kurulunun Çankırı’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER