banner198

Genel Yayın Yönetmenimiz Şeker gözaltına alındı serbest bırakıldı!

Çankırı Postası Haber Sitesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker soruşturmanın gizliliğini ihlal şüphesi ile gözaltına alındı daha sonra serbest bırakıldı.

Genel Yayın Yönetmenimiz Şeker gözaltına alındı serbest bırakıldı!
banner145
Çankırı Postası Haber Sitesi Sahibi ve  Genel Yayın Yönetmenimiz  Ercan Şeker  soruşturmanın gizliliğini ihlal şüphesi ile gözaltına alındı daha sonra serbest bırakıldı.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker, Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alındı. TCK 285. madde uyarınca soruşturmanın gizliliğini ihlal şüphesi ile başlatılan soruşturma kapsamında Çankırı Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde bir gece kalan Ercan Şeker, ertesi gün Çankırı Adliyesine sevk edildi. Şeker, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir'e verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. Şeker'in gözaltına alınması kamuoyunda geniş yankı buldu. Çankırı Postası okuyucuları Şeker'e geçmiş olsun mesajları iletti. 

 

Aynı soruşturma kapsamında Şeker ile birlikte gözaltına alınan Öğretmen Ömer Sağır tutuklanarak Çankırı E Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Gazeteci Vedat Beki de Türk Ceza Kanunu’nun “Gizliliğin ihlali” başlıklı 285. maddesi gereğince tutuklanmıştı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 11:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
İBRAHİM DOĞU
İBRAHİM DOĞU - 7 yıl Önce

Geçmiș olsun kardeșim Asıl azmaz bal kokmaz kokarsa yağ kokar kökeni ayrandır

SIRADAKİ HABER